Β Καλαϊτζίδης: «Θέλουμε ένα δυνατό τριήμερο»

 

Πατήστε για να δείτε πως είναι η Πλατεία Ελευθερίας στις 20:00

Διαβάστε τι έγραψε ο Βασίλης Καλαιτζιδης στο προφίλ του στο Facebook:

 

Η Πολιτεια των ευχών είναι ένα εγχείρημα που ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν , βασιζόμενη σε ένα συγκεκριμένο concept εξού κ η ονομασία .

Ελπιδοφόρο αρχικά , αλλά στατικό για τα χρονια ζωής του , είχε στην εκκίνηση του ουσιαστικά να συγκριθεί με το τίποτα , γιατί δεν υπήρχε κάτι ανάλογο στο παρελθόν με τόσο μεγάλη διάρκεια και δημιούργησε υψηλές προσδοκίες .
Όλοι μας συγκρίναμε και αναμέναμε μια νεα Ονειρούπολη αρχικά έναν Μύλο ξωτικών στην συνέχεια κτλ

Ταυτίστηκε με συγκεκριμένη περιοχή ( Δωρυλειου ) που αναβαθμίστηκε αρκετά και με έργα υποδομής , γιναν προσπάθειες φιλότιμες, αλλά κατέληξε και ήταν ένας προορισμός τοπικού χαρακτήρα με δυο ( το πολύ ) έως καμία επισκέψεις , για εμας τους Σερραίους !!!
Ήθελε ένα φρεσκάρισμα , αναβάθμιση , προσανατολισμό , νέες ιδέες , καινοτομία και όχι μόνο αντιγραφές και Λούνα παρκ

Η νέα Δημοτική αρχή επιθυμεί να συνεχίσει την πολιτεια των ευχών , μεταφέροντας δράσεις στο κέντρο , που δυστυχως διαχρονικά , ποτέ ΔΕΝ θύμιζε Χριστούγεννα !!!
Κατά την άποψη μου , απ την στιγμή που αλλάζουν σχεδόν τα πάντα , σε έναν θεσμό που προσπαθούσε αλλά δεν είχε την αναμενόμενη πορεία , κακός συνεχίζει ως πολιτεια των ευχών .

Για φέτος στολίζεται το κέντρο , φωτίζουμε τους κεντρικούς δρόμους , όχι φτωχά και αποσπασματικά , με δράσεις κ εκδηλώσεις όπως ετοιμάζονται μαθαινω
Να << μπούμε >> πραγματικά στο πνεύμα των ημερών , αρκεί πιστεύω για μια νέα δημοτική λίγων μηνών
και την επόμενη χρονια ,
Σχεδιάζεται ο χαρακτήρας , η γιορτή , η ονομασία αλλά και ο προσανατολισμός , ο στόχος που θελουμε να δώσουμε στις εορταστικές μας εκδηλώσεις .
Στοχευουμε να δημιουργήσουμε κάτι ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες εκτός Σερρων ;
η καθαρά τοπικού χαρακτήρα ;
Θελουμε ένα << δυνατό τριήμερο >> όπως στο παρελθόν ο επιτυχημένος θεσμό με το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ;; Η κάτι με διάρκεια εβδομάδων ;

Σχεδιάστε και δημιουργήστε ένα πλανο με συγκεκριμένη στόχευση , σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει ο προορισμός .
Εμείς εδώ περιμένουμε και στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια !!