Τρεις νέες γυναίκες εξηγούν γιατί επέλεξαν να «κατέβουν» με Στ.Φωτιαδη

Τρεις γυναίκες διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά με κοινό όραμα: να κατέβουν υποψήφιες για το Δήμο Σερρών με τον Στέφανο Φωτιάδη για να αλλάξουν την εικόνα των Σερρων, αλλά και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης μέσα από τον συνδυασμό «ΣΕΡΡΑΣ«.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR διαβαστε: Κλείνει το εργοστάσιο Ζάχαρης

Πρόκειται για τις Στέλλα Κυπαρίσση, Ζωή Μεσαικου, Φανή Πασχάλη που διεκδικουν την ψήφο σας.

Γιατί όμως κατεβαίνουν στην πολιτική και γιατί με τον Στέφανο Φωτιάδη;

Η κ.Ζωη Μεσαικου απαντά:

«Πάντα με ενδιέφερε η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Ήθελα να προσφέρω για το καλό του τόπου μου και των συνανθρώπων μου και από μικρό παιδί παρακολουθούσα και την πολιτική δράση του θείου μου Αναστάσιου Μεσαΐκου.
Αυτά ήταν άλλωστε που με ώθησαν να συμμετέχω σαν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Σερραίες Μανούλες και στην ίδρυση του υπο σύσταση Συλλόγου ΣΥ.ΜΟ.ΣΕ. (Σύλλογος Μονογονεϊκών Σερρών).
Αποφάσισα να συνεργαστώ με τον κ. Φωτιάδη Στέφανο, άνθρωπο με εμπειρία στον τομέα της πολιτικής αφού είχα δει τις πράξεις του , γιατί έχω όρεξη και μεράκι στο να πραγματοποιήσω ποιοτικά έργα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και κυρίως έργα που θα μείνουνε στα παιδιά μας.Για τα παιδιά μας λοιπόν. Ανάπτυξη τώρα».

Η Φανή Πασχάλη δήλωσε:

«Ως ενεργή πολίτης του τόπου μας, πολλές φορές μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να απευθυνθώ στην τοπική αυτοδιοίκηση για θεματα που τον αφορούν. Πάντα ονειρευόμουν το ιδανικό περιβάλλον, την άψογη εικόνα, την καθαριότητα και γενικότερα την πολιτισμένη όψη του τόπου με σκοπό την καλύτερη διαβίωση.
Η απόφαση μου να κατέβω στις επικείμενες εκλογές βασίστηκε στο γεγονός ότι οι αυτοδιοικητικοι είναι άνθρωποι κοντά στον πολίτη και δίπλα στα προβλήματα του. Η συνεργασία πολίτη και αυτοδιοίκησης για την κάλυψη των κενών που δημιουργούνται στην καθημερινότητα είναι το ζητούμενο του συνδυασμού με τον οποίο «συστρατεύομαι». Η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Στεφάνου Φωτιάδη έχει να κάνει με τη γνώση, την πείρα και το ειδικό βάρος που έχει ο ίδιος στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Αρχές του συνδυασμού μας είναι η αλήθεια, η αξιοπρέπεια και η ελπίδα οι οποίες μ’ εκφράζουν απόλυτα. Σκοπός μας είναι ένας Δήμος πρωταγωνιστής όπως του οφείλουμε και αξίζει να είναι».

Τρεις γυναίκες απαντούν γιατι κατεβαίνουν με τον Στ. Φωτιαδη

Η κα.Στελλα Κυπαρίσση, απαντα!

«Όλα ξεκίνησαν πριν 5 Χρόνια με πολλά όνειρα και πίστη ότι θα μπορούσα μαζί με τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη να κάνουμε ποιοτικότερη την ζωή των συνδημοτών μου.

Σεβόμενη την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνδημότες μου με την ψήφο τους…μου έδωσαν ώθηση να κατέβω και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με περισσότερη δύναμη και θέληση να βοηθήσω όσο μπορώ και γω τον Δήμο Μας!Πιστεύω ότι ο Δ.Σερρων χρειάζεται νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες ώστε να έχει την όψη που αξίζει στους Σερραίους πολίτες!όλα αυτά σε συνδυασμό με τις αξίες της παράταξης μου που είναι διαφάνεια,ισότητα και ανάπτυξη Τώρα!»