Τοπικό: Επιστρέφει ο Οδυσσέας Αναγέννησης στα γήπεδα

Mια ευχάριστη είδηση για το Τοπικό ποδόσφαιρο είναι η επιστροφή μετά από 1 χρόνο του Οδυσσέα Αναγέννησης στα πρωταθλήματα. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ»

Την επιστροφή της στα γήπεδα, προγραμματίζει η Αναγέννηση Σερρών.
Οι φίλαθλοι κινούν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα.
Ύστερα από απουσία μίας και πλέον χρονιάς από τα γήπεδα, η Αναγέννηση Σερρών ετοιμάζει την επιστροφή της στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νομού Σερρών, η οποία -με την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία- χάρισε ιστορικές στιγμές στους φιλάθλους της, αλλά και τον ευρύτερο Νομό, είναι έτοιμη να αγωνιστεί και πάλι ποδοσφαιρικά, με τους φιλάθλους της να κινούν τις τελευταίες ημέρες όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Ξεκινώντας από τη Β’ κατηγορία, η Αναγέννηση στοχεύει σε μια συνεχή ανοδική πορεία, προκειμένου να χαρίσει και πάλι στο φίλαθλο κόσμο σημαντικές στιγμές.
Στις δυο γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, στις 6 και 12 Ιουλίου αντίστοιχα, οι φίλαθλοι της Αναγέννησης ψήφισαν ομόφωνα τη σύσταση νέου αθλητικού σωματείου, το οποίο θα εδρεύει στην κοινότητα Αναγέννησης Σερρών, ενώ προχώρησαν και στην εκλογή των μελών της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, η οποία και θα τρέξει όλες τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες για τη σύσταση του νέου αθλητικού σωματείου.
Αυτές τις ημέρες, ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, βρίσκεται στη διαδικασία σύνταξης του καταστατικού, το οποίο και θα υπογραφεί από τα ιδρυτικά μέλη σε επόμενη γενική συνέλευση. Να σημειωθεί ότι το όνομα της νέας ομάδας θα αποφασιστεί από τα ιδρυτικά μέλη τις επόμενες ημέρες.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Σωκράτης Χουρουζίδης – Πρόεδρος Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής 6974 834 508
Κωνσταντίνος Ξενιτίδης – Αντιπρόεδρος Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής 6972 229 147
Μωυσίδης Μωυσής – Γραμματέας Α’ Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής
Ελένη Χουρουζίδου – Γραμματέας Β’ Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής 6976 584 729
Χρήστος Κουρτίδης – Ταμίας Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής 6972 306 024