Το «αντίο» του Ανδ.Γιαννιωτη στον Ολυμπιακό-Πάει στην Μακάμπι Τ.Α

Διαβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH.GR

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, θέλησε να αποχαιρετήσει τους «ερυθρόλευκους» και να τονίσει το δέσιμο που έχει με τον σύλλογο. Όπως και να επισημάνει ότι: «ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό μου και το πόσο έχω μάθει να δουλεύω…».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που έζησα στην ομάδα αυτά τα 7 χρόνια… Όλα όσα έχουν συμβεί όμορφα και άσχημα κάτι μου έμαθαν στο ποδόσφαιρο και στην ζωή μου! Να διευκρινίσω κάτι: Έζησα τον σύλλογο από την θέση του 4ου,του 3ου,του 2ου και του 1ου τερματοφύλακα σταδιακά χωρίς να παραπονεθώ για κάτι και ποτέ μα ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Ήμουν αφοσιωμένος 100% εδώ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ… Όπως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό μου και το πόσο έχω μάθει να δουλεύω…

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου τον κόσμο της ομάδας που ακόμα και στα δύσκολα με βοήθησε και έλαβα μόνο αγάπη! Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αναλυτές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα! Ευχαριστώ τους φυσικοθεραπευτές, τον γιατρό, τους φρόντιστες και όλους τους ανθρώπους που ήταν στο Ρεντη κάθε μέρα και δεν μας έλειπε τιποτα! Αντίο Ολυμπιακέ μου.
»