Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες

Στην δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγο τα ονόματα όλων των υποψηφίων της ΝΔ εκτός από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Από τα ονόματα των υποψηφίων φαίνεται το «άνοιγμα» που επιχειρεί η ΝΔ  αφού περιλαμβάνονται πολλά πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ανανέωση αγγίζει το 55%.

 

 

Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης θέλοντας να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στους τομείς της οικονομιας και της ανάπτυξης, αλλά και στα εθνικά θέματα. 

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Ο Θανάσης Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα.

Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας. 

Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης

Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες. 

Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά

Στην Α’ Πειραιά, η Νόνη Δούνια.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


Φωτεινή Αραμπατζή

Μενέλαος Βλάχβεης

Διβανίδου Παγώνα

Κώστας Καραμανλής

Θεόφιλος Λεονταρίδης

Εβελίνα Τσιαπάρα

Γιώργος Τσιμερίκας

Κώστας Τσιπλάκης