Το μήνυμα του Ελευθερίου Αβραμακη

Διαβάστε τι έγραψε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελευθέριος Αβραμακης:

Με το πέρας των εκλογών και την εκλογή μου, για πρώτη φορά, ως βουλευτή της ΠΕ Σερρών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς προσωπικά και ξεχωριστά τον καθένα και την καθεμία από εσάς, που με στηριξαν στην κάλπη και μου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης.
Η εμπειρία μιας ακόμη προεκλογικής περιόδου ήταν πολύτιμη και ανεκτίμητη για μένα, αφού μου δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να βρεθώ σε κάθε σημείο του νομού μας και να έχω προσωπική επαφή με όλους εσάς, τους αυθεντικούς και ωραίους ανθρώπους.
Μεσα από τον διάλογο προσπάθησα να επικοινωνήσω το έργο της κυβέρνησης και να συζητήσω με όλους εσάς την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία. Μου δόθηκε η δυνατότητα να σας ακούσω και κρατώ βαθιά μέσα μου τις κουβέντες και τα λόγια σας, γιατί ο πολιτικός κατά βάση πρέπει να ακούει και να αφουγκραζεται τον λαό και μετά να πράττει στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος.
Απεριόριστη η ευγνωμοσύνη μου σε όλους και όλες εσάς που με στείλατε με την ψήφο σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Μεγάλη και βαριά η ευθύνη στις πλάτες μου να εκπροσωπήσω όλο τον δημοκρατικό, προοδευτικό και αριστερό κόσμο του νομού μας.
ΔΗΛΩΝΩ παρών και έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης, που εσείς μου αναθέσατε. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Έχω την θέληση, τη δύναμη και την ενέργεια για να δουλέψω στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων, αλλά και ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτήματων, αλλά και των δυνατοτήτων που έχει ο νομός μας και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και την απαγκίστρωση του νομού μας από την τελευταία θέση της κατάταξης σε πλούτο και ανάπτυξη.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να είμαι δίπλα σας, να σας ακούω, να αφουγκράζομαι τις αγωνίες σας και τους προβληματισμούς σας, να μεταφέρω τις προτάσεις σας και να δρω στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων μας με τις παρεμβάσεις μου και τις πρωτοβουλίες μου μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασια με τις νομοθετικές πρωτοβουλιες μου με την μορφή ερωτήσεων, επερωτήσεων, αλλά και προτάσεων.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να κάνω υπεύθυνη αντιπολίτευση, να ασκώ έλεγχο στο κυβερνητικό έργο και να είμαι συνεργάσιμος, όπου απαιτείται, για το καλό του τόπου μας, αλλά ταυτόχρονα επικριτικός και ασκώντας δυναμικη αντιπολίτευση, όπου προκρίνονται πολιτικές που εναντιωνονται στα λαϊκά συμφέροντα και στις απαιτήσεις και διεκδικήσεις των πολλών.
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ να εγγυηθώ ότι θα εκπροσωπώ εσάς και τα συμφέροντα του Σερραϊκού λαού και κανενός αλλου. Οι βασικές αρχές που πρέπει να διακρίνουν κάποιον που ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική πρέπει να είναι η αξιοπρέπεια, το ήθος, η εντιμότητα, η γνώση και η επάρκεια και αυτές θα ακολουθήσω στην πολιτική μου διαδρομή. Δεν υπήρξα, ούτε ποτέ θα γίνω επαγγελματίας της πολιτικής, δεν είμαι πορφυρογέννητος, ούτε από τζάκι, είμαι ένας από εσάς και έτσι θα παραμείνω, ο δικός σας άνθρωπος, ο Λευτέρης.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που με στήριξε και με στηρίζει στον αγώνα μου όλα αυτά τα χρόνια, στους συντρόφους και τα μέλη του κόμματος, που στήριξαν τον προσωπικό μου, αλλά και τον συλλογικό μας αγώνα, αλλά και σε όλους εκείνους που μπορεί να μην με ψήφισαν στην κάλπη, αλλά βοήθησαν και χάρηκαν με την εκλογή μου και ήταν πολλοί.
Ο αγώνας τώρα… ξεκινά!

Λευτέρης Αβραμάκης
Βουλευτής ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία