Το μέλλον είναι εδώ για το λιοντάρι-Άποψη του Κώστα Δελή

Δείτε πάνω στο video τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στον Βόλο από τον OTE Sport.

Περίμενα τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος για να γράψω για τον Πανσερραϊκό.

Η εμφάνιση στον Βόλο έτσι όπως αυτή ήρθε, παρά τον αποκλεισμό στα πέναλτι, γέμισε αισιοδοξία σε όλους. Χίλιες φορές να παίζουν αυτά τα παιδιά, παρά ένα σύνολο παικτών που δεν αποδίδει.

O Κώστας Δελης εξηγεί τα όσα ευχάριστα συμβαίνουν τελευταία στον Πανσερραϊκό

Να το.παμε αγωνιστικά? Ο Πανσερραϊκός που αγωνίζεται στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία κοίταξε στα μάτια και στις λεπτομέρειες δεν πέταξε έξω μια ομάδα της Superleague 1 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Παραμένει αήττητος σε λεπτά αγώνα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, κράτησε την ισοπαλία με τον Βόλο και στην παράταση, αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Όταν γράφω ότι το μέλλον είναι εδώ, αναφερόμαστε στην ανάδειξη ξανά ταλέντων ;που το νομό. Είναι γνωστή η περίπτωση του Απόστολου Αποστολοπούλου που τον βλέπουν ποσα μάτια από την Superleague. Φέτος πατάει ακόμα καλύτερα και έχει λιγοστέψει τα λάθη.

Μπροστά του η νέα αποκάλυψη ο Αλέξανδρος Μασκανακης που αυτή την στιγμή είναι ο νεαρότερος παίκτης 15 ετών και 3 μηνών που φορά την φανέλα με το λιοντάρι. Έγινε και ο δεύτερος πιο νέος παίκτης που έπαιξε στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο νεαρός «Μάσκα» θα μπορούσε να βάλει και γκολ σε ένα καλό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή. 

Ένα μπράβο και στον προπονητή Άγγελο Διγκοζη που τους εμπιστεύθηκε.

Και οι δύο παίκτες αυτή κάλυπταν όλη την γραμμή του Πανσερραϊκού σε αγώνα Κυπέλλου με ομάδα Superleague. Και οι δύο αν προσθέσεις τα χρόνια τους φτάνουν οδό έναν έμπειρο παίκτη 32 ετών. Και όμως είναι δύο.παιδια ακόμα που είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουν για να έχουν καλή συνέχεια.

Άλλωστε βλέπουν και τον Κώστα Τσιμικα στον Ολυμπιακό που το 2013 έπαιζε στην ομάδα του Πανσερραϊκού και ονειρεύονται ανάλογη πορεία.

Ο νεαρός επίσης Κώστας Τεντζερης ως τρίτος γκολκίπερ της ομάδας έκανε καλή εμφάνιση, στοίχισε η απηρεια του στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Φάμπρι Κοντσι είναι ένας καλός παίκτης, ωστόσο θα πρέπει κάποιες στιγμές φλυαρίας να τις απομονώσει.

Σημαντική η προσθήκη του Γιώργου Γεωργιάδη όχι πολύ για το πρωτάθλημα, αλλά για τα μπαράζ.

Και όλα αυτά, μετά την αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Μετά την ισοπαλία με την Ένωση Αλεξανδρούπολης 0-0 εκτός, λες και γύρισε τον διακόπτη. Κάνει το 7-0 με τον Θεολόγο, το εντυπωσιακό 0-5 μεσα στην Χρυσούπολη, το 1-3 στο Οφρύνιο και την παλικαρισια εμφάνιση στο Κύπελλο στο Βόλο. Τώρα υπάρχει ρεπό και ξεκούραση και μετά το ματς με τον Κιλκισιακό.

Υ.Γ. Η φανέλα είναι βαριά και πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια.