Το FONH.GR το 2020 μπαίνει σε μια νέα εποχή

Το ενημερωτικό Σερραϊκο site με την επωνυμία FONH.GR μπαινει σε μια νέα εποχή τη νέα χρονιά 2020 και τη νέα δεκαετία που ξεκίνησε.

FONH.GR

Σύντομα θα παρουσιαστούν τα νέα γραφεία του site που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Με τον καλύτερο τεχνικό εξοπλισμό, εγγυάται ακόμα καλυτερα πράγματα και θέματα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι δημοσιογράφοι Κώστας και Γιάννης Δελης συντάκτες του site, συνεχίζουν το έργο τους πιο δυναμικα και ακόμα πιο μάχιμα.

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας

Μάλιστα σε μια δυσκολη περίοδο, οι ιδιοκτητες δίνουν χρήματα στην αγορά των Σερρών, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις τοπικές επιχειρήσεις, παίρνοντας επαγγελματικό εξοπλισμό.

Mε την δημιουργία της FONH FILMS μπαίνει ακόμα πιο ενεργά στις παραγωγές.

Η νέα μας ταινία «Οι σφαίρες καίνε για πάντα» τον Απρίλιο θα προβληθεί στα θέατρο «Αστέρια».

FONH FILMS

Με εταιρία και κωδικό στην ΔΟΥ Α’ Σερρών και για παραγωγή ταινιών, αλλά και υπηρεσίες δημοσιογραφικού υλικού, είμαστε απόλυτα νόμιμοι. Προσδίδουμε τον ΦΠΑ στο κράτος από τις διαφημίσεις και δίνουμε χρήματα για ατομικές ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ, όταν άλλοι δεν έχουν καν παραστατικά.

Δυστυχώς σε έναν χώρο που ο καθένας ασκεί δημοσιογραφία, εμείς δινουμε απαντήσεις κα τους κυνηγάμε όσοι παρανομουν η γράφουν ανώνυμα.

Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε τον ανένδοτο αγώνα μας αν και η κοινωνία, η αν θέλετε ένα μέρος αυτης, δυστυχώς και κάποιοι αιρετοί, τους έχουν αποδεχτεί.