Το FONH.GR στα δικαστήρια για το Serresbomb

Την πόρτα του Δικαστικου μεγάρου Σερρων πέρασαν το πρωι οι ιδιοκτήτες του ενημερωτικού site FONH.GR,  έτσι ώστε να προσθέσουν πληροφοριες στην εισαγγελεα υπηρεσίας, σχετικά με την δράση του ανώνυμου blog στο διαδίκτυο με την ονομασία Serresbomb.

Σε άλλο ρεπορτάζ του FONH.GR διαβάστε την αθλητική άποψη του Κώστα Δελή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (3-1)

Οπως ενημερώθηκαμε, ήδη υπαρχει φάκελος του Serresbomb στις δικαστικές αρχες, μετά από σχετική καταγγελία που έχει γίνει στις αρχές του προηγούμενου έτους. Αν συνεχιστούν οι προκλήσεις, το επόμενο βήμα θα είναι η μηνυτήρια αναφορά. Στην διάθεση μας μετα από μεγάλη έρευνα, βρίσκονται ονόματα του ανώνυμου blog που αναρτούν κατά καιρούς ψευτικα και ακρως συκοφαντικα θέματα.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Δελης συντάκτης του ενημερωτικού site FONH.GR προσέρχεται στα δικαστήρια Σερρων.

Μάλιστα να σημειωθει ότι το FONH.GR επικοινώνησε και με στελέχη της Διωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα στην Ασφαλεια.

Τα αδέρφια Δελή στην προσπάθεια καθαρσης και εξυγίανσης του διαδικτυακου τοπου, εμπιστεύτηκαν τις νομικές συμβουλές του δικηγόρου Φώτη Βαγενα.

«Είχαμε προειδοποίησει το ανώνυμο blog να μην ασχοληθεί και φωτογραφήσει ξανά το FONH.GR σε ανάρτηση του. Καιρός λοιπόν να ασχοληθεί η δικαιοσύνη με τους ανώνυμους συντάκτες», τονίζει σε δηλώσεις του ο Γιάννης Δελης.

Επίσης ελέγχεται η δράση ενός επωνύμου site στις Σέρρες, τα ονόματα των ιδιοκτητών είναι στην διάθεση της εισαγγελικής ερευνας, που αναδημοσιεύει σε καθημερινή βαση (όχι όλα), θέματα του Serresbomb. Τα ονόματα τους είναι γνωστά και θα προκαλέσει «πάταγο» η δημοσιοποίηση τους, αφού θεωρούνται προβεβλημένοι και είχαν και έχουν σχέση με τα Media. Τα ψεύτικα προφίλ τους τα έχουμε μάθει, ξέρουμε ποιοι κρύβονται πισω…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ήδη μας έχουν βρει απέναντι και όσοι στηρίζουν έμμεσα η άμεσα το συγκεκριμένο blog και προωθούν έστω και μια ανάρτηση τους στο Facebook, είτε είναι επώνυμοι, είτε ανώνυμοι να προσέχουν ιδιαίτερα.

Υ.Γ: Ελπίζουμε να μην αλλάξει και πάλι ο διαχειριστής τους η να υπάρξει προσωρινή αναστολή του blog, αλλά να κλείσει εντελως!!!. Οι Σερραίοι δεν αξίζουν τέτοια ενημέρωση.