Το ΕΒΕΣ Σερρών στην «Πελοπόνησσος EXPO»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, παρέστη χθες Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2019 στα εγκαίνια της Πελοπόννησος Expo και συνεχάρη τους διοργανωτές, τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, που συνέταξαν τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων –μελών τους και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος Expo, που ξεκίνησε στις 13 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 17 Νοεμβρίου 2019 στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ στη Βι.Πε. Τρίπολης, προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κος Μέγκλας συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης & Τροφίμων, κο Βορίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κο Στρατάκο, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κο Νίκα, τον Δήμαρχο Τρίπολης, κο Τζιούμη, τον Δήμαρχο Κορίνθου, κο Νανόπουλο, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΒΕ, κο Καββαθά, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΕΕ, κο Χατζηθεοδοσίου καθώς και Προέδρους και μέλη Διοικήσεων πολλών Επιμελητηρίων.