Την Τετάρτη η απόφαση για αναστολή πρωταθλημάτων

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είναι ενήμερος για την εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού και θα πάρει την απόφασή του αύριο, μετά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή.Eiλημμένη είναι η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τη διακοπή του πρωταθλήματος, με αφορμή όσα έγιναν και στη Λεωφόρο και σήμερα, στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας! Ο Υφυπουργός είναι πεπεισμένος ότι αυτή η απόφαση.

α) θα βρει σύμφωνη την πλειονότητα της φίλαθλης κοινής γνώμης στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο

β) θα δώσει το χρόνο στην κυβέρνηση να δομήσει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση

γ) θα “ταρακουνήσει” τους παράγοντες των ΠΑΕ, ειδικά εκείνων που δεν θα πάρουν μέρος και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

δ) δεν θα βρει εμπόδιο από την UEFA, διότι δεν παρεμβαίνει η Πολιτεία σε κανένα… αυτοδιοίκητο.

Την τελική απόφαση θα λάβει ο Πρωθυπουργός, αφού συζητήσει με τους στενούς συνεργάτες του, ειδικά με τον Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ιούλιο Συνοδινό. Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 13:00 θα συναντηθεί στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης συναντάται αύριο στη Νιόν με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Η πρώτη σχετική συνομιλία Τσίπρα – Κοντονή έγινε σήμερα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όμως οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. 

ΠΗΓΗ: www.sports24.gr