Τι έγραψαν οι Σερραίοι Βουλευτές στα Social Media

Οι Σερραίοι Βουλευτές όπως και όλος ο κόσμος εκφράστηκε μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Κοινωνικά Δίκτυα. Υπήρχαν όμως και βουλευτές που δεν έγραψαν τίποτα και δεν σχολίασαν την επικαιρότητα στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ

Μουδιασμένη, αγανακτισμένη, εξοργισμένη από την απίστευτη ανικανότητα, το θράσος της συνεχιζόμενης παραπλάνησης και το μέγεθος της ευθυνοφοβίας της Κυβέρνησης… ταξιδεύω για την Αθήνα και πηγαίνω στη Βουλή. Τα διλήμματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και διαφανή για να αποφασίσει ο λαός μας καθαρά, υπεύθυνα και σε κλίμα εθνικής ομόνοιας, αφού οι κυβερνώντες προτιμούν την τακτική του » Πόντιου Πιλάτου»..Φτάνει πια με τα ψέματα που μας οδήγησαν στην κατρακύλα του γκρεμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙ

«Υπεύθυνη και πατριωτική στάση είναι εκείνη που διασφαλίζει τη θέση της χώρας στην ευρωζώνη»

Την πάγια και σταθερή θέση ότι το «ΠΟΤΑΜΙ» προτίθεται να στηρίξει μια συμφωνία που θα έρθει στην Ελληνική Βουλή και θα φέρει την υπογραφή, τόσο της Κυβέρνησης, όσο και των εταίρων μας, υπογράμμισε ο Βουλευτής Σερρών του Ποταμιού κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» του Άκη Παυλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky. Ο κ. Χατζηδημητρίου κατά την τοποθέτησή του, τόνισε ότι τούτη τη στιγμή που η Κυβέρνηση βρίσκεται κυριολεκτικά με «την πλάτη στον τοίχο», εξαιτίας τόσο δικών της παλινωδιών και λανθασμένης τακτικής κατά τη διαπραγμάτευση, όσο και εκδικητικότητας που επιδεικνύουν την ύστατη στιγμή οι εταίροι μας, θα πρέπει και οι δύο πλευρές να επιδείξουν ρεαλισμό, σύνεση και ψυχραιμία, προκειμένου να επέλθει ένας έντιμος συμβιβασμός που θα αποτρέψει τα χειρότερα για τη χώρα μας, αλλά και για την ενότητα της ευρωζώνης. Τέλος, ο κ. Χατζηδημητρίου, τάχθηκε για άλλη μια φορά κατά του σεναρίου της ρήξης που διακινείται τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας ότι θα είχε ολέθριες συνέπειες, καθώς η χώρα και η ελληνική κοινωνία δεν είναι προετοιμασμένες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.