Τι έγραψαν Εύα Καϊλή & Ραχήλ Μακρή στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

Η κυβέρνηση ομολόγησε ότι απέτυχε στις διαπραγματεύσεις. Το πραγματικό ερώτημα είναι Εθνικό, είναι Ναι ή Όχι στην Ευρώπη. 
Είναι εκβιαστική και τυχοδιωκτική η προσπάθεια να μεταφέρει τις ευθύνες της & διχασμό στους ´Ελληνες μέσω επίπλαστων διλημμάτων.
Μας εγκλωβίζουν σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι Εθνικολαϊκισμού μιας άγνωστης & σκοτεινής Συμφωνίας. Δεν μπορούν μόνοι τους και κανείς μας δεν μπορεί πια μόνος, γιατί είναι Εθνική υπόθεση, και πρέπει να είμαστε Ενωμένοι για να μας σεβαστούν οι σύμμαχοί μας. Εκλογές τώρα για να αποφασίσουν οι Έλληνες για το Μέλλον τους.
Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. ‪#‎GreeceIsEurope‬


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ 

Ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τις προσδοκίες όλων μας. Τίμησε την λαική εντολή για αξιοπρεπή διαπραγμάτευση με τους δανειστές για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης. 
Για πέντε μήνες διαπραγματεύτηκε το μέλλον των παιδιών μας και μας απέδωσε πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια. 
Αξιοπρέπεια που μας είχαν στερήσει όσοι μας χαρακτήριζαν λαό διεφθαρμένων ενώ δεχόταν να τους χτυπούν στο κεφάλι με την εφημερίδα. 
Πέντε μήνες έγιναν θετικά βήματα νομοθέτησης για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Για πρώτη φορά αναλήφθηκαν κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες σοβαρότατες για το μέλλον της χώρας όπως η επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος. 
Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός στράφηκε όχι στη στήριξη των καναλιών που λάμβαναν μαθήματα από το ΔΝΤ, αλλά στον ελληνικό λαό και είχε την παρρησία να ζητήσει την γνώμη του.
Χαίρομαι που διαψεύστηκαν όλοι όσοι έσπειραν ψευδείς ειδήσεις ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα παραβιαστεί από την κυβέρνηση και πιο πολύ που για μια ακόμα φορά αποδείξαμε με έργα οτι εννοούμε τα λόγια μας.
Σε αντίθεση με αυτούς που ακόμα και την ύστατη ώρα υποστήριζαν τους ξένους για να μην φανεί η ανικανότητα και υποχωρητικότητα των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν. 
GAME IS NOT OVER.
GAME HAS JUST BEGUN