Θύμα κυβερνοεπίθεσης η Ρ.Μακρή «διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις…»

Θύμα κυβερνοεπίθεσης φαίνεται πως έπεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, με ένα από τα προφίλ της στο Facebook (rachel.makri), από τις 15:45 περίπου να εμφανίζεται πεσμένο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί κόκκινο πανί για το «πρωθυπουργικό περιβάλλον» καθώς αρνείται να «συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις», έχει γίνει ποικιλοτρόπως στόχος όσων εμφανίζονται ως αυτόκλητοι υπερασπιστές του αρχηγού και των επιλογών του, που θέλοντας να υποβάλουν πιστοποιητικά κομματικών φρονημάτων,  επιχειρούν με κάθε τρόπο, (με «κάθε» όμως τρόπο) να «τιμωρήσουν» όσους δεν ακολουθούν τις κυβισθήσεις και τις μεταλλάξεις του κόμματος.

Βέβαια, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια απτή απόδειξη περί σύνδεσης προσώπων που έριξαν το προφίλ της με άτομα που «δεν γουστάρουν» την πορεία της, ωστόσο, σχεδόν πάντα το προφανές είναι και το πλέον πιθανόν. Και μάλιστα, όσο πιο εξώφθαλμα προφανές, τόσο λιγότερο δείχνει ως πιθανόν. Γνωστά τοις πάσι αυτά… (άλλως τε)

Πηγη ereportaz.gr