ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: Δυναμική επέκταση με ταυτόχρονη αύξηση των συνδέσεων

Ταχύτατα και γρηγορότερα από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα εξελίσσεται η διαδικασία επέκτασης του δικτύου τηλεθέρμανσης στις Σέρρες. Μετά την περυσινή θερμαντική περίοδο που συνολικά η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών είχε ολοκληρώσει νέες συνδέσεις σε 74 κτίρια, τα έργα συνεχίζονται φέτος, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ιωάννης Μυλωνάκης ανάφερε: «Συνολικά, αναμένεται να συνδεθούν περισσότερα από 100 κτίρια στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης, παρέχοντας σε περισσότερα από 1.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τη δυνατότητα πρόσβασης στο δίκτυο με την μοναδική ασφαλή, φιλική στο περιβάλλον και πιο οικονομική μορφή θέρμανσης στην πόλη των Σερρών».
Παράλληλα, ευχαρίστησε το προσωπικό της ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων για τον ζήλο που επέδειξαν στο έργο της επέκτασης και κυρίως τους Σερραίους καταναλωτές, για την εμπιστοσύνη προς την εταιρία, δέκα χρόνια τώρα.
Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο.
ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ: Σε λειτουργία τον Μάρτιο η σύγχρονη μονάδα αφύγρανσης & παραγωγής χορτοδεμάτων μηδικής
Η Μηδική Σερρών Α.Ε. με έδρα στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας θα είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αφυδατωμένης μηδικής στην Ελλάδα. Η έναρξη λειτουργίας προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2020.
Η καλλιέργεια της μηδικής θα γίνεται σε μία ακτίνα 20 χιλιομέτρων γύρω από τις εγκαταστάσεις μας, από έμπειρους παραγωγούς του κάμπου των Σερρών στο πλαίσιο της Συμβολαιακής Γεωργίας και με την καθοδήγηση επιστημονικού προσωπικού της εταιρίας. Η κοπή, μεταφορά και αποξήρανση της μηδικής θα γίνονται εξ ολοκλήρου από την Μηδική Σερρών Α.Ε., χωρίς να εξαρτώνται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες, δίνοντας περιθώριο στον παραγωγό να επικεντρωθεί στο κομμάτι της καλλιέργειας και στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων.
«Οι αγρότες που θα συνεργαστούν με την εταιρία θα έχουν εγγυημένες τιμές, γνωστές από τη αρχή του έτους, και άμεσες πληρωμές», τόνισε ο κ. Μυλωνάκης.
Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών στην 5η SER-EXPO
Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της, για 5η συνεχή χρονιά, στη Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση SER-EXPO, με ένα καλαίσθητο, ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο 25 τετραγωνικών μέτρων. Εκεί, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται από το προσωπικό της ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών για την Τηλεθέρμανση, την επέκταση του δικτύου, τις υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνίας, καθώς επίσης για τις δράσεις του ομίλου ΙΤΑ στον νομό Σερρών, μεταξύ των οποίων και η λειτουργία της Μηδικής.