Τα «τετράγωνα» παπούτσια του Ανδρεάδη & τα φουντωτά μαλλιά του Χρυσάφη!

Οι Δημοτικες Εκλογές είχαν και τα ευτράπελα τους, ως συνήθως… Με αρκετή δόση χιούμορ το FONH.GR έψαξε και βρήκε τα πιο επιτυχημένα χωρίς να χρειαστεί να «πειράξουμε»  φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς. Όλα έγιναν αυθόρμητα και απλά χρειάζεται λίγη παρατηρητικότητα για να στηθεί το θέμα…

Δοαβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH.GR

Ο νέος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης προχωρά και πίσω του προχωρούν συνεργάτες του. Έχει πάντα μαζί του δίπλα του συνεργάτες όπου κι αν πάει… Βλέποντας πιο προσεκτικά κανείς νομίζει πως φούντωσαν τα μαλλιά του και προς τα επάνω και τα έβαψε διαφορετικά! Μα πως τα έκανε ετσι; Σε μια δεύτερη ματιά όμως το μαλλί αφανα και ολίγον τρεντι δεν είναι άλλο από κάποιον Κύριο που βρίσκεται πίσω του και την κατάλληλη στιγμή βγήκε φωτογραφία!

Το timing ορισμένες φορές μπορεί και να μη δείχνει την πραγματική εικόνα

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε μια καθιερωμένη επίσκεψη στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη στο γραφείο του Δημάρχου βγαίνει φωτογραφία. Σε μια πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς πως ο κ.Ανδρεαδης φορά «τετραγωνα» παπούτσια! Μα που τα βρήκε; Μήπως φορά αυτά τα πέδιλα της θάλασσας και ξέχασε να τα βγάλει; Η αλήθεια είναι πως ο άνθρωπος φορά κανονικά τα παπούτσια του, απλά στη φωτογραφία βλέπουμε τα κινητά τους που τα άφησαν στο τραπέζι και εκεί που τοποθετήθηκαν μοιάζουν σαν τετράγωνα παπούτσια!!!