Tα μηνύματα των πολιτικών μετά τις Εκλογές (update)

Σε αυτό το θέμα συγκεντρώνουμε τι έγραψαν και ποιους ευχαρίστησαν οι πολιτικοί του νομού.

Σε αλλά άρθρα του FONH.GR δείτε τα ποσοστά των κομμάτων και των βουλευτών.

Tο μήνυμα της νέας Υφυπουργου Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή είναι σε άλλο άρθρο του FONH.GR

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Βουλευτής Ν.Δ και Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Η μεγάλη νίκη της ΝΔ συνεπάγεται και μία πολύ μεγάλη ευθύνη για όλους.
Η εντολή του ελληνικού λαού είναι για την επανεκκίνηση της χώρας.
Εντολή για να ξεκινήσουμε τις κρίσιμες τομές κι αλλαγές, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Διαβάστε τι έγραψε ο Βουλευτής Ν.Δ Θεόφιλος Λεονταριδης και ποια η αφιέρωση του.

Οι συμπατριώτες μου , οι φίλοι μου που πίστεψαν σε μένα , μου έδωσαν το καλύτερο δώρο στη γιορτή μου .
Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς .
Ευχαριστώ την οικογένεια μου και το συνεργάτες μου για τη μεγάλη στήριξη τους .
Τη νίκη αυτή την αφιερώνω σ όλους αυτούς , αλλά κυρίως στον αξέχαστο κουνιάδο και συνεργάτη μου ήρωα ανθυποπυραγό Σάββα Σάββαρη .
Συγχαρητήρια στους πολίτες του νομού Σερρών που απλόχερα , με αγάπη , με δύναμη ψυχής έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό 48% στη Νέα Δημοκρατία .
Οφείλουμε σεβασμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς.
Ξεκινάμε με σκληρή δουλειά να δικαιώσουμε τις ελπίδες των πολιτών .
Να αλλάξουμε την Ελλάδα .
Να προωθήσουμε τις Σέρρες στο δρόμο της ανάπτυξης .
Να δημιουργήσουμε δουλειές για τους πολίτες .
Να δώσουμε το αίσθημα της ασφάλειας στους συμπατριώτες μας.
Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι , κάνοντας μία νέα αρχή για την πατρίδα μας.
Για τον τόπο που αγαπάμε όλοι – το Νομό Σερρών.

Διαβάστε τι έγραψε ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας.

Τελικά ο κόσμος εμπιστεύθηκε την Ελληνική Λύση παρά τις αντίξοες κομματικές συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.Το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές όπως φάνηκε δεν ήταν τυχαίο. Οι Σερραίες και οι Σερραίοι μας ψήφισαν για τις προτάσεις και τις ιδέες μας. Να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα τους όπως και εγώ προσωπικά ως θεματοφύλακας για τις αρχές και τις αξίες του τόπου μας. Κεντρικό μας σύνθημα πρώτα η Ελλάδα ,πρώτα οι Έλληνες και για αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους σας που με εμπιστευθήκατε και δεσμεύομαι ως άνθρωπος της καθημερινότητας να δώσω μάχη για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας των Σερρών αλλά και της Πατρίδας μας. Μέσα τελικά από την σκληρή δουλειά και με επιμονή και υπομονή έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ελλάδα και οι Σέρρες αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!!

Διαβαστε τι έγραψε ο πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος Λασπας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Συμπολίτες/σσες των Σερρών, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 3800 Σερραίοι και Σερραίες με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, καθαρό, με σθένος και αξιοπρέπεια. Η εμπιστοσύνη σας μου δίνει δύναμη και θα είμαι παρών για να δικαιώσουμε τα οράματα της Σερραϊκής κοινωνίας. Θα συνεχίσω την ενεργό δράση μαζί με καθέναν από σας όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια με ανιδιοτέλεια μέσα από τις συλλογικότητες, με κέντρο τον άνθρωπο και τις αξίες της δημοκρατίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Θα προσπαθήσω με την παρουσία μου στα κοινά να συνεισφέρω τα μέγιστα για την ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο του τόπου μας.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα « Η λαϊκή ετυμηγορία είναι για μας απόλυτα σεβαστή». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη που διατηρεί τη δυναμική του ακέραια από το 2010 μέχρι και σήμερα. Με ποσοστό 31,53% αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των κεντροαριστερών και προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει μια χώρα με υγιή δημοσιονομικά, με ρυθμισμένο το χρέος της, με ασφαλές αποθεματικό, με βιώσιμο ασφαλιστικό, με ανασυγκροτημένο κοινωνικό κράτος και με αναβαθμισμένο διεθνές κύρος.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου σ’ αυτό τον αγώνα, το Γιώργο, τη Φωτεινή και το Σταύρο καθώς και την ομάδα των εκπαιδευτικών και όχι μόνο, που καθημερινά δίναμε τη μάχη. Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που έζησε μαζί μου αυτό το όμορφο ταξίδι και τον πατέρα μου που με γέμισε με αισθήματα χαράς και τιμής.

Διαβάστε τι έγραψε ο πολιτευτής της Ν.Δ Δημήτρης Γκολεμης.

Η χθεσινή μεγάλη νίκη της ΝΔ δίνει ελπίδα για το μέλλον της χώρας. Ο τόπος γύρισε σελίδα.
Συγχαρητήρια στο πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που κατάφερε μέσα από τον συγκροτημένο και ρεαλιστικό προγραμματικό του λόγο να πείσει τους Έλληνες να στηρίξουν τους στόχους και το όραμα της ΝΔ για μία Νέα Ελλάδα.
Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του Νομού Σερρών θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον καθαρό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί με μοναδικό στόχο την ανοδική πορεία του κόμματος. Θέλω να συγχαρώ θερμά τους Κώστα Καραμανλή, Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσο Χατζηβασιλείου και θεόφιλο Λεονταρίδη για την εκλογή τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο των αξιόλογων νεοεκλεγέντων Βουλευτών της ΝΔ στις Σέρρες.
Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Σερραίους που πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου και με στήριξαν σε αυτή την πρώτη μου προσπάθεια συμμετοχής σε εκλογική διαδικασία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας , ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις χαρές που μου δώσατε αυτές τις 30 μέρες του προεκλογικού αγώνα. Παραμένω στις επάλξεις… Gkolemis Dimitris Dimitris Gkolemis

Διαβάστε τι έγραψε η πολιτευτής με τη Ν.Δ Ιωάννα Μπατζιου.

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι η μεγάλη νίκη κάθε ενός και κάθε μίας από εμάς που οραματιζόμαστε μία αυτοδύναμη, ισχυρή, ευρωπαϊκή Ελλάδα!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου που απαρτίσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης του Νομού μας και όλοι αγωνιστήκαμε με κοινό στόχο μια καλύτερη Ελλάδα. Είμαι βέβαιη ότι ενωμένοι θα συνεχίσουμε!!!
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου σε κάθε σημείο του Νομού που πίστεψαν σε εμένα και στο όραμά μου για ανανέωση και με τίμησαν με την ψήφο τους.
Και φυσικά να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου που μου στάθηκαν σε αυτό το ταξίδι των 17 ημερών. 17 ημέρες εμπειρίας και γνώσης!!!
Δέσμευσή μου είναι να είμαι εδώ, για όλους εμάς, για να κάνουμε τον Νομό μας Πρωταγωνιστή!!!! Γιατί αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!!!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς #IBatziou_ananeosi #ενωμένοι_μπορούμε

Διαβάστε τι έγραψε ο πρώην Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τζελέπης.

ΔΗΛΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ :
Τώρα που ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς, που στηρίξατε πρώτα από όλα το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Ν.Σερρών και πιστέψατε στην υποψηφιότητά μου.
Παρά τις βελτιωμένες επιδόσεις συνολικά στο Νομό για την παράταξη και τη δική μου πρώτη θέση στις ψήφους προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής , ως γνωστόν και λόγω της εκλογικής νομοθεσίας, δεν καθίσταται δυνατό να εκλέξει η παράταξη Βουλευτή στο Ν.Σερρών.
Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσω να ασχολούμαι ως ενεργός πολίτης για το καλό του Ν.Σερρών και της παράταξης.
Εύχομαι σε όλους τους εκλεγμένους Βουλευτές του Ν.Σερρών να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς !
Μιχάλης Τζελέπης

Δείτε τι έγραψε ο πολιτευτής με το ΚΙΝΑΛ Πασχάλης Τόσιος.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις φίλες και τούς φίλους που με στήριξαν σε αυτές τις εκλογές, εκείνες και εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και ολους εκείνους που είχαν να πουν έναν καλό λόγο για μένα, παρ’ ότι δεν με ψήφισαν.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής θα μιλήσω σύντομα και αναλυτικά, όπως πάντα.

Διαβάστε τι έγραψε και ο πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Π.Ε. Σερρών, από τα βάθη της καρδιας μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Στην διάρκεια της σύντομης προεκλογικής περιόδου, είχα την ευκαιρία να ακούσω ιδέες και απόψεις και να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και θα συνεχίσω να συμβάλλω ως ενεργός πολίτης για το καλό της Π.Ε.Σερρών.
Εύχομαι οι εκλεγμένοι βουλευτές του Ν.Σερρών να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.
Συνεχίζουμε…