Συνέντευξη τύπου για την 5η Serexpo

Συνέντευξη Τύπου για την 5η SEREXPO, που ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, παραχώρησαν χθες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Βγάλε FONH & κέρδισε 20% έκπτωση από Mammas Pizza! Αποκλειστική προσφορά

Οι διοργανωτές τόνισαν ιδιαίτερα την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους καθώς κοινός είναι ο στόχος η φετινή SEREXPO, στο νέο χώρο που διεξάγεται, στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, να αποτελέσει σταθμό και εφαλτήριο για ένα πολύ σημαντικό οικονομικό και πολιτιστικό γεγονός για το Νομό που ως θεσμός θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατός με ηχηρό μήνυμα εξωστρέφειας σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ειδικότερα, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου δόθηκε έμφαση στο ότι ο νέος χώρος των 260 στρεμμάτων έναντι των 4 του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις και φορείς να συμμετέχουν (π.χ. αυτοκίνητα & γεωργικά μηχανήματα). Τα περίπτερα καλύπτουν επιφάνεια πάνω από 5.000 τ.μ. και έτσι, όπως είπε, οι συμμετοχές είναι περισσότερες τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τους φορείς (Υπουργεία κ.α.) με χαρακτηριστική την αυξημένη συμμετοχή των Δήμων.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση του πλούσιου Προγράμματος των Παράλληλων Εκδηλώσεων με το ποικίλο περιεχόμενο και το ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων που καλύπτει. Πολλές οι Ενημερωτικές Εκδηλώσεις που αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις και δύο οι Συσκέψεις για αγροδιατροφή και παραεμπόριο, Πολιτισμός, Γαστρονομία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Υγεία, Συναυλίες με πολύ γνωστά ονόματα, Λούνα Παρκ, Happenings για παιδιά & νέους, Αθλητισμός κ.π.α. δίνουν το στίγμα στη φετινή SEREXPO, προσελκύοντας όλους να την επισκεφθούν.

«Έχουμε δουλέψει πολύ με ελάχιστα όπλα, πολλή δύναμη και εθελοντισμό ιδιωτών. Αγκαλιάστε την SEREXPO. Είναι ένας πολύ δυνατός θεσμός που δίνει ώθηση στην ανάπτυξη που τόσο πολύ χρειάζεται ο Νομός μας », είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέγκλας.