ΣΕΡΡ.Α.Σ.: Συνάντηση με τον υπηρεσιακό μηχανισμό του Δημαρχείου Σερρών (φωτό)

Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε το πρωί η συνάντηση της δημοτικής κίνησης ΣΕΡΡ.Α.Σ – Ανάπτυξη Τώρα – Στέφανος Φωτιάδης με τον υπηρεσιακό μηχανισμό του Δήμου Σερρών.

Διαβάστε και τα άλλα θέματα του FONH.GR

Με τους Διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης ΣΕΡΡ.Α.Σ., με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, τα μέλη της παράταξης συνομίλησαν με τους Διευθυντές για τα θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες του Δήμου. Επισημάνθηκαν οι προτεραιότητες της παράταξης ΣΕΡΡ.Α.Σ. για τη λειτουργία τους και έγινε ανταλλαγή προτάσεων για τη βελτίωση και ορθότερη διαχείριση τόσο των δυνατοτήτων που υπάρχουν, όσο και του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο υποψήφιος δήμαρχος Στέφανος Φωτιάδης, ευχαρίστησαν τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν, αλλά και τη διάθεση συνεργασίας, που καταδεικνύει την αποδοχή που υπάρχει για τις προτάσεις και το σχέδιο της παράταξης ΣΕΡΡ.Α.Σ.