Σ.Γεωργιάδης: «Γιατί τώρα & Γιατί με Ελληνική Λύση»

Δελτίο Τύπου γνωστοποίηση

Φίλοι και φίλες με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι θα είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου . Γιατί τώρα και γιατί με την ελληνική λύση.

Διαβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH.GR

Μετά από 20ετή ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική ζωή του τόπου ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πολλές φορές από τις τακτικές των παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας που ασχολήθηκαν με την διακυβέρνηση της χώρας καθώς και την εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό. Βαρέθηκα να βλέπω εκπροσώπους μας να μην είναι πατριώτες να είναι ανεπάγγελτοι υποκριτές βολεψάκηδες να προδίδουν την ψήφο αυτών που τους τιμησαν.
βαρέθηκα να μην ακούω την αλήθεια .
βαρέθηκα να ακούω ψέματα
βαρέθηκα να ακούω όλους αυτούς που υποκριτικά λένε Ότι νοιάζονται για το καλό του τόπου .
Νομίζω πως βρισκομαστε στην πιο κρίσιμη Καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας στιγμή ιστορικής ευθύνης για τη Μακεδονία και για τα εθνικά μας θέματα στιγμές κρίσιμες για την οικονομική πορεία του τόπου και για τη θέση της χώρας στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι . Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή να ζητήσω από σας που γνωρίζετε εμένα καλά αλλά και από σας που μου έχετε μόνο ακούσει ή μιλήσει ή έχουμε υγιώς αντιπαρατεθεί σε κάποια συζήτηση να με αξιολογήσετε και να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Προσωπικά εγώ δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω να γίνω συνοδοιπόρος του Κυριάκου Βελόπουλου με την Ελληνική Λύση μία προσπάθεια πατριωτική έντιμη αληθινή που δεν έχει κανένας τίμιος αντίπαλος να της προσάψει κάτι, εκτός από τους λασπολόγους της πολιτικής τους οποίους όμως αφήνουμε στην κρίση του Σοφού ελληνικού λαού .
Εχοντας Λοιπόν ως Όραμα και επιθυμία ζωής την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων όλων των παραγωγικών τάξεων καθώς και την περιφρούρηση και προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της καθώς και τη διασφάλιση συνθηκών ασφαλείας για τον ελληνικό λαό στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένοποιησης, με οδηγό μου λοιπόν αυτό και την πολυετή μου επιχειρηματική εμπειρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με ένα ευρύ κύκλο γνωριμιών με ανθρώπους που καθαρίζουν την κατανομή ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την χάραξη της ευρωπαϊκής πολιτικης στην ενοποιημενη Ευρώπη .
Σας ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας αυτή την Αγνή Εθνική προσπάθεια στέλνοντας την Ελληνική Λύση και Εμένα προσωπικά για πρώτη φορά έναν Μακεδόνα ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Η εκλογή μου θα είναι μία μεγάλη νίκη για την Μακεδονία .
Με εκτίμηση
Σάββας Γεωργιάδης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κυριάκου Βελόπουλου.