«Μπλόκο» Σερραίων πολιτών σε λεωφορείο με πρόσφυγες στα διόδια Στρυμονικού – Αποκλειστικό Video

Τους περίμεναν στα διόδια Στρυμονικού…

Σερραίοι πολίτες αγανακτισμένοι στο άκουσμα της πληροφορίας ότι έρχονται λεωφορεία με πρόσφυγες, έστησαν «μπλόκο» με στόχο να τους σταματήσουν στα διόδια Στρυμονικού.

MONO το FONH ηταν στα διόδια Στρυμονικού

Περίπου 50 Σερραίοι βρέθηκαν από τις 02:00 π.μ στα διόδια Στρυμονικού και σταμάτησαν λεωφορείο με 30 πρόσφυγες που κατευθυνόταν προς το Σιδηροκαστρο.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσιδης σε δηλώσεις του στο FONH είπε πως είναι αρνητικος όπως και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Συμβουλίου Σιντικης.

Δειτε το αποκλειστικό βίντεο

Τελικά το πρωί αποχώρησαν ησύχως από το σημείο. Στα διόδια υπήρξε από νωρίς μεγάλη Αστυνομική δύναμη.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook η Ραχήλ Μακρή κοινοποιώντας το ρεπορτάζ του FONH.GR

Ραχήλ Μακρή: Όλη την νύχτα σε πολλές πόλεις της επικρατείας, ελληνικής δεν την λέω πια, οι κάτοικοι ξενύχτησαν για να αποτρέψουν την εγκατάσταση επικοιστών.
Μεταξύ αυτών και η Πέλλα. Η Πέλλα που πρώτη βουλευτή βγάζουν αυτή που λέει ρατσιστές και φασίστες όσους αρνούνται χωρίς να ερωτηθούν να γίνουν αποθήκες ψυχών. Για να τελειώνουν αδέλφια τα παραμύθια και η κοροϊδία. Εδώ εφαρμόζονται τα συμφωνηθέντα που επικυρώσατε τρεις φορές. Μια τον Σεπτέμβριο του 2015. Μια τον Μάιο του 2019 και την καλύτερη τον Ιούλιο του 2019. Να μην ξεχάσω και το κυνηγητό και τις ύβρεις απέναντι σε αυτούς που πολέμησαν τα μνημόνια, δηλαδή τον δούρειο ίππο για την υποδούλωση και Ισλαμοποίηση της χώρας μας. Τώρα είναι αργά.