«Εφυγε» η Νινετα Φραγκεδακη

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών η Νινέτα Τσιαρέα Φραγγεδάκη.

Υπήρξε παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους της, πάντα χαμογελαστή, με θετική ενέργεια, συνεχή κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα.

Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ) Σερρών, δημιουργώντας δομές και πρωτοστατώντας σε δράσεις που έχουν στηρίξει και κάποιες φορές έχουν δώσει διέξοδο, σε εκατοντάδες γυναίκες στην πόλη και τον νομό.

Παράλληλα, υπήρξε εξαιρετική εικαστικός, συμμετέχοντας με ζωγραφικούς της πίνακες σε πολλές εκθέσεις. Πιο πρόσφατη, η έκθεση Σερραίων ζωγράφων στο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου «Αστέρια» που πραγματοποιήθηκε στις 13-22 Οκτωβρίου.

Ήταν σύζυγος του δικηγόρου και συνιδρυτή του «καθημερινού Παρατηρητή», Αθανάσιου Φραγγεδάκη και μητέρα τριών παιδιών, της Μαρίας, του Αντώνη, δικηγόρων και της συναδέλφου δημοσιογράφου Διαμάντως. Ευτύχησε να γίνει γιαγιά και από τα τρία της παιδιά.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Νινέτα Φραγγεδάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Δυστυχώς, κατέληξε πριν λίγες ώρες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τη Νινέτα Φραγγεδάκη, θα ψαλλεί σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, στις 16:00 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μητρόπολη Σερρών.

 

Πηγή Allanea.gr