«Εφυγε» από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδρέου – Ένας οραματιστής Δήμαρχος Σερρών

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Ανδρέας  Ανδρέου.

  Ο Ανδρεας Ανδρέου διετέλεσε Δήμαρχος της πόλης των Σερρών για 4 θητείες.

Πρώτη φορά εκλέχθηκε δήμαρχος στις 23 Αυγούστου του 1964  έως το 1967.

Ήταν ο πρώτος αιρετός δήμαρχος μετά την πτώση της χούντας από το  1-6-1975 έως 31-12-1982. Ιδιαίτερα αγαπητός από τους Σερραίους ήταν ένας οραματιστής Δήμαρχος Σερρών.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλυπητήριο μήνυμα του Αν. Χατζηβασιλείου για τον θάνατο του Ανδρέα Ανδρέου
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στις Σέρρες. Ένας πολιτικός που οι Σερραίοι τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν δήμαρχο για τέσσερις θητείες. Θα θυμόμαστε όλοι την υπευθυνότητα με την οποία υπηρέτησε το θεσμό, το όραμά του για το δήμο Σερρών και το σημαντικό έργο που έχει αφήσει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
Σήμερα αποχαιρετούμε τον Δήμαρχο Ανδρέα Ανδρέου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».
Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα.

Έφυγε σήμερα για τις αιώνιες μονές ο αλησμόνητος και αγαπημένος Δήμαρχος Σερρών Ανδρέας Ανδρέου. Υπήρξε δάσκαλός μας, όλων των νεώτερων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Δημοτικά πράγματα. Τιμήθηκε όπως κανείς άλλος από τους δημότες των Σερρών. Επετέλεσε σπουδαίο έργο, διαρκούς σημασίας και αξίας και αφήνει ανεξίτηλα τη μνήμη του στις καρδιές των Σερραίων και στην Ιστορία της κοινωνίας μας.

Ζήσης Μητλιάγκας
πρώην Δήμαρχος Σερρών