Πύρινος λόγος Φ.Αραμπατζη & συγκινήσεις (φωτό+video)

Δείτε το βιντεο της πολιτικής της ομιλιας

 

Στην πολιτική της ομιλία χθες στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης (Philippos Xenia), η Βουλευτής ΝΔ κα. Φωτεινη Αραμπατζή επιτέθηκε προσωπικα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών,.για τους λανθασμένους χειρισμους στον αγροτικό τομέα, για τους έξι βουλευτές, αλλά και για τις κατώτερες συντάξεις.

Σε άλλο άρθρο διαβάστε την αθλητική άποψη του Κώστα Δελή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος (3-1)


Στην πάνω φωτογραφία με την μητέρα της Λίλλη και τον πατέρα της Αθανασιο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως θα αγωνιστεί για την Αμφίπολη και για το οικουμενικό μνημείο που όπως είπε θα φέρει τουρισμό στην περιοχή μας και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά την κοπή της πίτας προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο με τους αγώνες στη Βουλή και διάφορα αποσπάσματα από δηλώσεις σε εκδηλώσεις και κανάλια. Ιδιαίτερα συγκινημένοι οι γονείς που παρακολούθησαν την ομιλία της.

Κατά τα άλλα η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και αυτοί που προσηλθαν   άκουσαν προσεκτικά την ομιλία της, όπως και η οργάνωση του πολιτικού γραφείου για την εκδήλωση ήταν εξαιρετική.

Στις φωτογραφίες πάνω δείτε πόσος κόσμος ήταν στο σαλόνι και στην καφετέρια (μέσα και έξω) του ξενοδοχείου, όπου υπήρχε ειδικός προτζεκτορας που πρόβαλε ζωντανά την ομιλία της.

Μετά το τέλος της ομιλίας, ο κόσμος ήθελε να χαιρετήσει την Φωτεινή Αραμπατζή και η ίδια τους δέχτηκε με χαμόγελο έναν προς έναν!!!