Προφυλακίστηκε ένα άτομο για την άγρια συμπλοκή στις Σέρρες

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο ένας από τους «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου που έλαβε χώρα έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πόλη των Σερρών το προηγούμενο Σάββατο τα ξημερώματα.
Οι άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για την παρακολούθηση αγώνων αλλά και σε συνδέσμους.

Οι τέσσερις νεαροί, εκ των οποίων δύο είναι 21 ετών, ένας 22 και ο τελευταίος 25 ετών, συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι σε αιματηρή συμπλοκή και είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ σήμερα απολογήθηκαν στον ανακριτή

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου ένας 33χρονος, αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, κι ένας 34χρονος φίλος του επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση, και περνώντας έξω από τον «ασπρόμαυρο» σύνδεσμο της πόλης φέρονται να φώναξαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και υπέρ του Άρη.

Ακούγοντας τους, οι τέσσερις νεαροί δράστες βγήκαν από τον σύνδεσμο, όπου βρίσκονταν εκείνη την ώρα, και υπήρξε μεταξύ τους διαπληκτισμός. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία, τραυματίστηκαν σοβαρά, από χρήση ροπάλων, σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο αστυνομικός όσο κι ο 34χρονος φίλος του.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, με κάταγμα στο χέρι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς η υγεία του να διατρέχει κίνδυνο.