Πόρτα – πόρτα στην «μάχη» της κάλπης γνωστή παρουσιάστρια

Στην «μάχη» της κάλπης έχουν ριχτεί για τα καλά τα κομματικά επιτελεία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι πολίτες που άνοιξαν φιλόξενα τα σπίτια τους για να λάβουν ψηφοδέλτια είδαν έκπληκτοι μπροστά τους την γνωστή παρουσιάστρια να τους χαμογελά και να τους σφίγγει το χέρι.

Η οικογένεια Αραμπατζή είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές του νομού, όχι μόνο γιατί η μεγάλη τους κόρη εκπροσώπησε επάξια την περιοχή τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και γιατί η μικρότερη, που  ακολούθησε την δική της πορεία στα τηλεοπτικά πλατό, έγινε γνωστή αλλά ποτέ δεν ξέχασε την περιοχή της και τους ανθρώπους της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, στέκεται στο πλευρό της αδερφής της Φωτεινής Αραμπατζή που κατεβαίνει ξανά υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Σερρών.

Η Μαρία Αραμπατζή πέρασε από τα χωρία Βεργή, Αηδονοχώρι, Μαυροθάλασσα, Τράγιλος, Δημητρίτσι, Νικόκλεια, Καστανοχώρι, συνομίλησε με τους κατοίκους και μοίρασε τα ψηφοδέλτια της αδερφής της κυριολεκτικά πόρτα-πόρτα. Μάλιστα ένας από τους κατοίκους συνομιλώντας με την Φωτεινή, της είπε πως αυτή τη φορά θα την ψηφίσει με ακόμα μεγαλύτερη χαρά, αφού διαπίστωσε και από την επαφή με τον άνθρωπο που έμπαινε καθημερινά στο σπίτι τους, από πόσο καλή και δεμένη οικογένεια, προέρχεται.

– See more at: http://www.usay.gr/article/71511/porta_porta_stin_maxi_tis_kalpis_gnwsti_paroysiastria.html?category_id=2784#sthash.gvlI78jo.Og7lsQEi.dpuf