Πλυμμήρισαν τα δημοσιογραφικά θεωρία στο δημοτικό γήπεδο Σερρών (φωτό)

Μια άκρως πολύ κακή εικόνα αντίκρυσαν όσοι δημοσιογράφοι βρέθηκαν το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Σερρών για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Απόλλωνα Παραλιμνίου-Αστέρα Τρίπολης, αφού τα δημοσιογραφικά θεωρεία που βρίσκονται πάνω από την θύρα 1...πλυμμήρισαν στην κυριολεξία.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR δείτε τι έγινε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Παραλιμνιου με τον Αστ.Τριπολης

Το FONH.GR έκανε αυτοψία στο γήπεδο και εικόνες μιλούν από μόνες τους. Εικόνες εγκατάλειψης…

Οι εικόνες πραγματικά ντροπής που βλέπετε είναι σημερινές και η κατάσταση ήταν πολύ απογοητευτική, αφού εκτός από νερά που γέμισαν τα θεωρεία, υπήρχε και κίνδυνος ηλεκτροπληξίας στο γήπεδο. Όλα αυτά επειδή υπήρχε ρεύμα και υπήρχαν τα κλιματιστικά. Φυσικά δεν υπήρχε φως εσωτερικά των θεωρείων.

Μάλιστα και τα τζάμια ήταν ακάθαρτα εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να μην διακρίνει κάποιος τι γίνεται στο γήπεδο.

Με τέτοια εικόνα στο γήπεδο, φυσικά και δεν μπορεί κανείς να διακρίνει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Πάνω ο αθλητικός συντάκτης της ΕΡΑ Σπορ Βασίλης Αναστασιάδης κάτω από αντίξοες συνθήκες περιγράφει το ματς.

Ευτυχώς ήταν καλύτερη η κατάσταση στα απέναντι δημοσιογραφικά στην πάνω από την θύρα 3 που φιλοξενήθηκαν δημοσιογράφοι της Cosmote που κάλυπταν το ματς.

Ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να δουν τις επόμενες ημέρες ΟΠΑΚΠΑ και Πανσερραϊκός για να δίνονται οι επόμενοι αγώνες χωρίς προβλήματα. Ας επισκεφτεί το γήπεδο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανασιος Χατζηπαντελης που η δική του εταιρεία, περίπου 10 χρόνια πριν κατασκεύασε τα δημοσιογραφικά όταν στην διοίκηση του Πανσερραϊκού ήταν ο αειμνηστος Πέτρος Θεοδωρίδης.