Πέθανε ο Χριστόφορος Χριστοφοριδης-Παρασκευή (18.00) η κηδεία του στον Ι.Ν Αγ.Αντωνίου

Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΣ Χριστόφορος Χριστοφοριδης «έφυγε» σήμερα το πρωι από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος της Ένωσης Σερρών, αφού διετέλεσε από το 1992 έως το 2017 πρόεδρος για 25 ολόκληρα χρόνια. Θεωρείται απώλεια για το Σερραϊκο και Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Διαβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH.GR

Επί θητείας του έγιναν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, γηπεδα ποδοσφαίρου. Ήταν ο  άνθρωπος που αγαπούσε με πάθος το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σύστησε τις ομάδες Μακεδονικός Σερρών, Σέρρες 85′ και ΠΟΣ Σερρών. Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδος με τις Μικτές ομάδες (1992-1994) και φιναλίστ το 2008.

Ήταν ο νικητής των εκλογικών αναμετρήσεων όλα αυτά τα χρόνια μέχρι το 2017 που αποσύρθηκε από την προεδρία της Ένωσης. Είχε φανατικούς συμμάχους και ορκισμένους εχθρούς. 

Από τους πρώτους που πληροφορήθηκε την θλιβερή είδηση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ Άθ.Χατζηπαντελης σήμερα το πρωί. 

Η κηδεια του πρόκειται να γίνει την Παρασκευή (18.00) στον Ι.Ν.Αγ.Αντωνιου Σερρών

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά πράγματα υγείας.

Την Παρασκευη επιστρέφει από την Ελβετία ο γιος του όπου διέμενε και θα γίνει η κηδεία.

Ανακοίνωση για τον χαμό του εξέδωσε και η ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλειά του πρώην προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. Χριστόφορου Χριστοφορίδη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εθνικές ομάδες για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του σερραΐκού ποδοσφαίρου.

Πολλές ομάδες έγραψαν για την απωλεια του, διαβάστε τι αναφέρει ο Πανσερραϊκός.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, εκφράζει την λύπη της, για την απώλεια του Χριστόφορου Χριστοφορίδη, σπουδαίου διοικητικού ηγέτη της ΕΠΣ Σερρών, επι σειρά ετών. Θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Σερρών.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, τα μέλη του Δ.Σ, οι υπάλληλοι και όλη η ευρύτερη οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και του Σερραϊκού ποδοσφαίρου,  εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Προέδρου της Ένωσης, Χριστόφορου Χριστοφορίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου σε ηλικία 80 ετών.  Ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης υπηρέτησε με σοβαρότητα το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου επί 25 συναπτά έτη(1992-2017), έχοντας προηγουμένως υπάρξει παράγοντας σε ομάδες που ο ίδιος συνέστησε όπως ο Μακεδονικός Σερρών, ο Π.Ο.Σ και η Σέρρες ’85, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Νέων επί θητείας Βασίλη Γκαγκάτση. Η Ε.Π.Σ.Σερρών εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης μας που θα τον σκεπάζει».