Παραιτήθηκε και ο Γιώργος Καδής

Παραιτήσεων συνέχεια για την παράταξη του Πέτρου Αγγελίδη αφού μετά από τον Γιάννη Γάτσιου που άνοιξε πρώτος το χορό, και την επισημοποίηση στην παράταξη Φωτιάδη του Βασίλη Τερζή, παραιτήθηκε σήμερα το πρωί και ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Σερρών Γιώργος Καδής.

Ο κύριος Καδής κατέθεσε εγγράφως την παραίτηση του αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι, αφού δεν θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου Θεοδώρου Αραμπατζή δεν θέλει να έχει και θέσεις ευθύνης.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη παραίτηση καθώς το όνομα του κυρίου Καδή ακουγόταν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι ήδη έχει αποφασίσει να παραιτηθεί, με τον ίδιο μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του δικτυο τηλεόραση να υποστηρίζει πως παραιτείται μόνο από αντιδήμαρχος και όχι από όλες τις υπόλοιπες επιτροπές στις οποίες είναι μέλος.

Ο κύριος Καδής ευχαρίστησε τον Πέτρο Αγγελίδη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια στα οποία ήταν στενοί συνεργάτες όπως επίσης και για την στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο του, τοποθετώντας τον στη θέση του αντιδημάρχου καθημερινότητας.

Ο ίδιος αν και υποστηρίζει πως δεν είναι διατεθειμένος να κατέβει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές για αυτό και παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου, δεν απέκλεισε τίποτα τονίζοντας πως υπάρχει ένα περιθώριο δύο μηνών στο οποίο μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν.

Πηγή DiktyoTV