ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πρώτη μεταγραφή ο Δ.Γκουρτσας-Μειωμένες τιμές στα διαρκείας (video)

Οι γιορτές της Πρωτοχρονιάς τελείωσαν και ο Πανσερραϊκός προετοιμάζετε για τον εντός εδρας αγωνα της Κυριακής (15.00) κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκις για το πρωτάθλημα Γ’Εθνικης.

Σε άλλο αρθρο του FONH.GR διαβάστε για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον νομό.

Η ομάδα πριν από λίγο απέκτησε τον Δημήτρη Γκουρτσα και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο επιθετικός από τη Νιγρίτα επιστρέφει στην ομάδα μετά από λίγους μηνες. Ο 28χρονος ήταν στον Αγροτικό Αστέρα και επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γκούρτσα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν».

Η ομάδα θέλει μόνο τη νίκη στο ματς αυτό για να ανέβει στον βσθμολογικο πίνακα.

Διαιτητης του αγώνα θα είναι ο Δημητριαδη με βοηθούς τους Χρησαιδη και Κρύωνα.

Στο video που δημοσίευσε η ομάδα, δείτε την συνέντευξη του Νίκου Αναστασόπουλου.

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την διάθεση εισιτήριων διαρκείας Β΄ γύρου, με νέες μειωμένες τιμές, κατά 50%. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 1ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Οι τιμές των νέων μειωμένων εισιτήριων διάρκειας διαμορφώνονται στα 30€, 40€, 60€ και τα 75€ ανάλογα με την θύρα επιλογής και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:
1. Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημοτικό γήπεδο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30
2. Τις ημέρες των αγώνων στο Δημοτικό γήπεδο, και σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη των Σερρών