ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Η ήττα στην Ξάνθη απο τον Ορφέα έφερε αλλαγή προπονητή

Η ήττα του Πανσερραϊκού από τον Ορφέα Ξάνθης (1-0) στο γήπεδο του ΑΟΞ έφερε έκτακτο Δ.Σ χθες το απογευμα στην ομάδα και σήμερα η ομάδα ανακοίνωσε πως αλλάζει προπονητή και ότι φεύγει ο Σάκης Αναστασιαδης, παραμένοντας στην ομάδα από άλλο πόστο. Τριτη σερι ηττα για την ομαδα, πεμπτη συνολικά σε 9 αγωνιστικες. 8η θεση με 12 βαθμους η ομαδα.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR διαβάστε για την αποχώρηση Σάκη Αναστασιαδη και την άποψη του Κώστα Δελή

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε μια ανακοίνωση δεν θα παρθούν αποφάσεις, αλλά θα συζητηθούν όλα τα θέματα, από αύριο θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Διαβάστε τι έγραψαν στο facebook οι διοικούντες.

«Έκτακτο Δ.Σ.  σε λίγη ώρα για τις αγωνιστικές εξελίξεις στον Πανσερραϊκό μας. Καμία απόφαση δεν θα παρθεί, εν θερμώ, θα συζητηθούν όλα τα θέματα με τα αρμόδια τμήματα και από αύριο οι ανακοινώσεις».

Ο προπονητής Σακης Αναστασιαδης περιμενει και αυτός τις αποφάσεις της διοίκησης. Απογοήτευση και στους οργανωμενους φιλαθλους του CHE Guevara club. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του συνδέσμου.

«Μια ακόμη ήττα γνώρισε η ομάδα μας, αυτή τη φορά από τον Ορφέα στην Ξάνθη. Το αρνητικό σερί συνεχίζεται και πλέον κάθε φορά που ο Πανσερραϊκός βρίσκεται πίσω στο σκορ, βλέπουμε ότι δε μπορεί να αλλάξει την εικόνα του αγώνα.
Αυτό δε δείχνει να οφείλεται ούτε στη φυσική κατάσταση, ούτε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών, αλλά σε μεγάλο βαθμό αποτελεί θέμα ψυχολογίας, με τον Πανσερραϊκό να μη βγάζει σφυγμό στα δύσκολα.
Πρέπει οι διοικούντες να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει για να αλλάξει κάτι, προτού η χρονιά στραβώσει οριστικά, γιατί μπορεί να παίζουμε με νεαρούς ποδοσφαιριστές, μπορεί να ξεκινήσαμε χωρίς στόχους-αυτοσκοπούς και μεγάλες κουβέντες, αλλά οι αντίπαλοι από τους οποίους χάνουμε είναι στα μέτρα μας ξεκάθαρα, και χάνουμε σε παιχνίδια στα οποία θα έπρεπε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα.
Ο κόσμος στήριξε για μια ακόμη εβδομάδα την ομάδα, αλλά θα πρέπει όλοι όσοι στελεχώνουν τον Πανσερραϊκό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, να δείχνουν από εδώ και εμπρός κάθε στιγμή ότι εκπροσωπούν επάξια την ιστορία, τη φανέλα και τους φιλάθλους των Λιονταριών».