ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Η διοίκηση ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα- Ανακοίνωση των CHE

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης του Πανσερραϊκού για την ήττα στο Καλαμπάκι.

Σε άλλο άρθρο διαβάστε για το αγωνιστικό και πως έχασαν οι κόκκινοι στο Καλαμπάκι (1-0)

«Μας βαραίνει η ήττα ως διοίκηση έχουμε ευθύνη απέναντι στην ιστορία του Πανσερραϊκού!

Με αρνητικό πρόσωπο μπήκε στο 2019 ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα μας, όχι μόνο πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση, αλλά έφυγε, άπραγη από το γήπεδο του Καλαμπακίου χάνοντας με κάτω τα χέρια…1-0 από την τοπική ομάδα, που αυτή ήταν η δεύτερη μόλις νίκη της, στο πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες του Πανσερραϊκου μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη, για οτι έγινε σήμερα στο Καλαμπάκι και χωρίς πολλά λόγια, ήδη παίρνουν μέτρα για την κακή αγωνιστική εικόνα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει… με την ιστορία του Πανσερραϊκού την στιγμή που δουλεύουμε καθημερινά να επαναφέρουμε το «λιοντάρι» στην θέση που του αρμόζει. Καμία θέση στο ρόστερ δεν είναι εξασφαλισμένη για κανέναν και μέχρι το τέλος της περιόδου, θα κριθούν όλοι για το καλό του συλλόγου. Ήδη προετοιμάζουμε την ομάδα για να έχει θέσει πρωταγωνιστή, την επόμενη χρονιά».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί από το CHE GUEVARA CLUB.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε χωρίς μεγάλα σχέδια, καθώς ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε αργά την προετοιμασία, στηρίχτηκε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και κινήθηκε σε χαμηλό μπάτζετ. Ο κόσμος έδειξε κατανόηση και όσοι ακολούθησαν την ομάδα εντός κι εκτός έδρας στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με νίκες και καλό ποδόσφαιρο, και ξαφνικά έσβησε ο διακόπτης. Κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα δε μπήκε στον κόπο να προσπαθήσει να εξηγήσει πώς η ομάδα μας μετατράπηκε σε σάκο του μποξ ακόμα και μέσα στο Λάκκο των Λεόντων, ακόμη και με αντιπάλους πολύ κακές ομάδες. Τι μεσολάβησε κι οι παίχτες που ξεκίνησαν καλά, δε μπορούν ούτε να αλλαξουν δυο πάσες.
Στη μεγάλη διακοπή του πρωταθληματος, υπήρχε η ευκαιρία να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα και η ομάδα να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο, εν όψει και της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που θα φέρει τα πάνω κάτω.
Κι έρχεται σήμερα μια εμφάνιση για γέλια και για κλάματα, καθώς πλέον ακόμα και οι ουραγοί ξέρουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον Πανσερραϊκό. Όποιος θεωρεί ότι δε μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας, ας το πει τώρα, γιατί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.
Ακόμα κι όσοι έμειναν να στηρίζουν στα δύσκολα, βλέπουν μια ομάδα που δε θυμίζει σε τίποτα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.
Και κάποιος πρέπει επιτέλους να εξηγήσει σε αυτά τα παιδιά ότι ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα, γιατί οι αιωνίως περιφερόμενοι γύρω από τους παίχτες που όλα τριγύρω αλλάζουνε κι αυτοί ίδιοι μένουν, δεν έχουν ιδέα από Πανσερραϊκό.
Κι αυτοί που πάντα στην αναμπουμπούλα βρίσκουν την ευκαιρία να προτείνουν νέους Μεσσίες, ας μας πούνε πρώτα πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ό,τι έπιασαν στα χέρια τους οι προηγούμενοι Μεσσίες.
Βρισκόμαστε στη μέση της χρονιάς και πρέπει οι υπεύθυνοι της ομάδας να βρούνε τρόπο να αλλάξουν άμεσα το κλίμα γιατί ακολουθούν πολλά παιχνίδια και δε χωράνε αποπροσανατολισμοί.