ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Απόβαση διπλού και στο Κιλκίς (video)

Ο Πανσερραϊκός δίνει τον τελευταίο του αγώνα για το 2019 για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και πηγαίνει την Κυριακή (15.00) στο Κιλκίς για νέο διπλό.

Με νίκη βγαίνει Πρωταθλητής Χειμώνα

Ο Κιλκισιακος είναι το τελευταίο εμπόδιο για φέτος και η ομάδα με νίκη θέλει να μείνει στην πρώτη θέση. Αγωνιστικά υπάρχουν επιστροφές του γκολκίπερ Σοιλεμεζογλου, του Μήνα Πτηνοπουλου και του Σιριλ Καλι, Στέργιου Τσιμικα και του Δημήτρη Γκουρτσα.

Διαβάστε κάτω την συνέντευξη που παραχώρησε στον αθλητικό συντάκτη Κώστα Δελή ο προπονητής του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκοζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Διγκοζης: «Όλοι μαζί για τον στόχο»

Δείτε κάτω δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού Σιριλ Καλι στα social media της ομάδας.

Εκδρομές βγάζουν οι οργανωμένοι για το Κιλκίς.

Διαβάστε τι ανέφεραν από το Che Guevara Club.

Τελευταία εκδρομή για το 2019! Όλοι στο Κιλκίς! Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στα γραφεία μας, Μεραρχίας 93, και στα τηλέφωνα 6984453090-6978313443. ΠΕΤΑΛΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ! CHE-5-.

Δείτε τι έγραψαν οι Red Lions.

📣 Η Λέσχη Φίλων 🦁 Πανσερραϊκού 🦁 #REDLIONS διοργανώνει εκδρομή στο γειτονικό Κιλκίς για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Κιλκισιακού την 🗓️Κυριακή 15 Δεκ.🕒15:00. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στα γραφεία μας 📫Ραιδεστού 52, Σέρρες και στο τηλέφωνο ☎️6987182233.

Διαιτητής ο Γιουματζιδης από την Ένωση Πέλλας.

Για την 13η αγωνιστική, η Δόξα Κάτω Καμήλας υποδέχεται τον Ορφέα Puma Ξάνθης και ο Απόλλωνας Παραλιμνίου εκτός έδρας με τον Κεραυνό Περνης.