ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Αποφάσεις για σύσταση νέας ΠΑΕ με την ονομασία «Πανσερραϊκός 1964»

Νέα σελίδα για τον Πανσερραϊκό με τις ιστορικές αποφάσεις που πάρθηκαν στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη από την διοίκηση του συλλόγου. Στα γραφεία του ΜΓΣ από νωρίς το απόγευμα υπήρξε απαρτία μελών, παρόντες οι διοικούντες της ομάδας, παλαίμαχοι καθώς και οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι όπου παρακολούθησαν την συνεδρίαση σε καλό κλίμα. Όπως αποφασίστηκε θα συσταθεί νέα ανώνυμη εταιρεία ως ΠΑΕ, με την επωνυμία ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 και θα γίνουν όλες οι κινήσεις έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει ισχυρή διοίκηση για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για Πανσερραϊκός 2015. Στις 309.000 ευρώ ορίστηκε το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας. Η κάθε μετοχή κοστίζει 30 ευρώ και το ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής είναι στις 4.500 ευρώ και ισοδυναμεί με 150 μετοχές. 

Σε ότι αφορά την αναβίωση της παλιάς ΠΑΕ, το θέμα αυτό με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη δεν συνεχίστηκε, παραιτήθηκε μάλιστα του ποσοστού του 10% που κατέχει και απορρίφθηκε, με την πρώην ΠΑΕ να βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης και να αναμένονται τα αποτελέσματα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε ότι έχει να κάνει με την υπάρχουσα διοίκηση αυτή θα συνεχίσει την θητεία της και θα συμμετάσχει στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και θα περιμένει την επόμενη συνεδρίαση έτσι ώστε να σχηματιστεί νέο δ.σ και να γίνει κατανομή αξιωμάτων. Τουλάιστον αυτήν την επιθυμία εξέφρασαν τα μέλη της διοίκησης. Όπως αποκάλυψε όμως μιλώντας στο FONH.GR ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνεχίζουν όλοι εκτός από τον Δημήτρη Καμήλαλη που αποχωρεί όπως τόνισε για προσωπικούς λόγους. 
Μάλιστα συστάθηκε και μια επιτροπή από την οποία θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μπει σε λειτουργία η εταιρία και θα έχει τον ρόλο της προσωρινής διοίκησης. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους Πυρινή, Τσιώτσαλα, Τατιτζικίδου, Θεοδωρίδου και Εμμανουηλίδου και θα αναλάβει δράση από την Πέμπτη. Μέσα σε περίπου 10 ημέρες θα ανακοινωθεί πότε θα γίνει η επόμενη γενική συνέλευση για να παρθούν εκ νέου αποφάσεις.