ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Αναβολή και με Καλαμπάκι

Η διοργανώτρια αρχή της Γ’ Εθνικής ανέβαλε την αναμέτρηση ΑΕ Καλαμπακιου-Πανσερραϊκος για την Κυριακή για την Γ’ Εθνική, αφού στο γήπεδο της Δραμινης ομάδας ο αγωνιστικός χώρος είναι καλυμμένος με χιόνι. Αυτή θα διεξαχθεί στις 16/01. Τον επίσης εξ’ αναβολης αγώνα με τον Αλέξανδρο Κιλκις θα τον δώσει στις 23/01.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR διαβάστε για την αναβολή και στο τοπικό.

Οι Ειρηναίος Βουδουριδης και Χρήστος Μπομποτας πηγαίνουν δανεικοί στην ΑΕ Χρυσου.

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μπίλη και του Κυριάκου Ζώβληκα. Ευχόμαστε στου δυο νέους και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν την ομάδα.

Μίνι Βιογραφικό:
Ο Κώστας Μπίλης είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 2000 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα του αμυντικού μέσου. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, στην ομάδα νέων.

Ο Κυριακός Ζώβληκας έχει γεννηθεί στις 19 Οκτώβριου του 2000, έχει καταγωγή από την Κατερίνη και σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Σερρών. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πιερικού, στον Βατανιακό, στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στον ΓΑΣ Σβορωνού. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, έπαιξε ποδόσφαιρο στο νομό Σερρών με την φανέλα της ΑΕ Χρυσού.