ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανακοινώνει προπονητή-Υπηρεσιακος ο Εγγονιδης

Η μετά Αναστασιάδη εποχή ξεκίνησε στον Πανσερραϊκό με την διοίκηση να ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα τον νέο προπονητή. Σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης υπηρεσιακός τεχνικός για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου θα καθίσει ο Ηλίας Εγγονιδης, που βρισκόταν στο τεχνικό τιμ.

Διαβάστε στο FONH.GR σήμερα όλες τις τελευταίες εξελίξεις ΜΟΝΟ στο site μας

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση.

 

«Ενημερώνουμε το κοινό του Πανσερραϊκού, ότι η ομάδα μας, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή από την αρχή της εβδομάδας. Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ Κοσμίου στις 2/12, υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο Ηλίας Εγγονίδης.

Κύριο μέλημα της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή είναι η εξεύρεση ενός στελέχους που θα πλαισιώσει τους παίκτες μας, με όλες τις αθλητικές αξίες που πρεσβεύει ο Πανσερραϊκός και θα μπορεί προπονητικά να βάλει τις βάσεις, όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά και για τις επόμενες. Ζητάμε εμπιστοσύνη και χρόνο σε αυτή την προσπάθεια, όσο κι αν χρειαστεί να περιμένουμε, για την εξεύρεση του κατάλληλου τεχνικού».

Στα θετικά ότι ο αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣΣ που θα έδινε η ομάδα σήμερα στα Άνω Πορροια κόντρα στον τοπικό Διγενη αναβλήθηκε λόγω προβλήματος στο γήπεδο της ακριτικής ομάδας.

Επομενο ματς για την ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου την Κυριακή στο δημοτικο γήπεδο Σερρών.