ΠΑΕ Σέρρες: Νέος τεχνικός ο Άκης Βάβαλης

Ο Άκης Βάβαλης είναι ο νέος τεχνικός στην ομάδα της ΠΑΕ Σέρρες, μετά την πρόσφατη αποχώρηση του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη. Η διοίκηση ήθελε να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο και ήθελε να βρει στο πρόσωπο ενός νέου τεχνικού την λύση, αλλά να γνωρίζει και το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής όπου θα δώσει το παρόν η ομάδα τη νέα χρονιά. Ο 29χρονος τεχνικός είχε συνάντηση χθες το βράδυ με τους διοικούντες της ομάδας σε κεντρικό σημείο στις Σέρρες και τα βρήκε σε όλα και μέσα σε καλό κλίμα, συμφώνησε για να αναλάβει προπονητής. Θυμίζουμε ότι την περυσινή περίοδο ήταν προπονητής στον Άρη Ακροποτάμου και λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος είχε αποχωρήσει.
Στις 21 Μαρτίου είχε βρεθεί στο δημοτικό γήπεδο Σερρών και αντιμετώπισε ως προπονητής τον Πανσερραϊκό όπου γνώρισε την ήττα με 2-0, ενώ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει τους κόκκινους με 2-0.
 Υπενθυμίζεται πως ξεκίνησε τα προπονητικά του βήματα από τον Πανσερραϊκό όπου ήταν βοηθός προπονητή στον Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ήταν επίσης βοηθός στην Βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Όπως έγινε γνωστό ο Άκης Βάβαλης θα έχει μαζί του βοηθό προπονητή τον Γιώργο Σωτηρίου, που ήταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης και στον ΠΑΟΚ Μαυρολόφου. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου και στο Μητρούσι θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα κλείστηκε και ένα φιλικό παιχνίδι στις 31 Ιουλίου η ΠΑΕ Σέρρες θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Νέων του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια. Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Σέρρες:

“Η ΠΑΕ Σέρρες ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Προπονητή κο Άκη Βάβαλη.
Ο Άκης Βάβαλης είναι κάτοχος πτυχίου UEFA-Α και είχε βρεθεί στο τεχνικό τιμ του Πανσερραϊκού ως βοηθός του Μιχάλη Γρηγορίου για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ διετέλεσε ως βοηθός και μάλιστα δύο φορές στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Πέρυσι στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Άρη Ακροποτάμου“.