ΠΑΕ Σέρρες: Νέος προπονητής ο Σάκης Αναστασιάδης – Δικαίωση για Νέους

Μετά την απομάκρυνση του προπονητή Αλέξη Αλεξίου, που βρίσκεται ήδη στον Πιερικό νέος τεχνικός στην ομάδα της ΠΑΕ Σέρρες είναι ο Σάκης Αναστασιάδης. Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, όμως η συνεργασία των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε αυτό το διάστημα και έτσι θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Από την Τρίτη 5 Μαίου αναλαμβάνει την ομάδα και θα έχει τον πλήρη έλεγχο ως τεχνικός. Είχε ξεκινήσει προπονητικά από την ομάδα του Ηρακλή ως βοηθός του Σάββα Κωφίδη, στην συνέχεια στους Νέους του Πανσερραϊκού και πέρυσι στην πρώτη ομάδα και έπειτα βρέθηκε στην Λάρισα ως τεχνικός διευθυντής. Στην ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρεται, «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Σέρρες αποφάσισε ομόφωνα και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο προπονητή κο Αναστασιάδη Σάκη. Ο κος Αναστασιάδης αναλαμβάνει από αύριο 5 Μαϊου τα νέα του καθήκοντα , σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντα κο Αλεξίου και θα έχει την πλήρη ευθύνη λειτουργίας, οργάνωσης και σχεδιασμού της ομάδας για την νέα σεζόν».

Σε ότι αφορά τους Νέους, η ένσταση που κατέθεσε η ομάδα έγινε τελικά δεκτή και μάλιστα ή επιτροπή δικαίωσε και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μαζί αυτές οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στα μπαράζ. Έτσι αντί για 4 ομάδες τελικά θα γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα με έξι ομάδες. Αυτές είναι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καλλιθέα, η ΠΑΕ Σέρρες, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και η Ερμιονίδα. Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 Μαίου.  Επισης, το παιδικό τμήμα πέτυχε μια διάκριση στο πρωτάθλημα που συμμετείχε. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας. “Πρωταθλήτρια ομάδα στο Όμιλο της αναδείχθηκε το παιδικό τμήμα της FC Serres έχοντας όλη την χρονιά μια σταθερά καλή πορεία με πολύ καλά παιχνίδια και πολλά γκολ». 

Στο μεταξύ, υποβιβάστηκε η ομάδα της Πανσερραϊκής στο γυναικείο πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ροδόπη 87’ και του χρόνου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.