Όταν η κα.Χρυσάνθη Παλάζη έδινε συγχαρητήρια στο… Ανωνυμο Serresbomb!

Ας θυμηθούμε ξανά ποιοι έδιναν συγχαρητήρια στο ανώνυμο Serresbomb με τα ψεύτικα προφίλ και τις ψεύτικες ειδήσεις στο διαδίκτυο. Εκείνη την εποχή ξάφνιασε πολλούς αυτή η ανάρτηση της.
Σε ένα καλά επιμελημένο κείμενο της που υπογράφει η ίδια και δίνει δημοσια προσεκτικές λέξεις συγχαρητήρια η κα.Χρυσανθη Παλάζη.
Αλήθεια έχει σήμερα την ίδια άποψη η κ.Παλαζη; Περιμένουμε απάντηση την οποία θα δημοσιεύσουμε.
Τι έγραφε το Serresbomb Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
Ευχαριστούμε την κ Χρυσάνθη Παλάζη για τα καλά της λόγια για το ιστολόγιο μας

Διαβάστε τι έγραφε η κ. Παλάζη 
Αξιότιμοι

 συντάκτες του ιστολογίου serresbomb, 


επειδή σε αυτόν τον τόπο, γνώμη μου είναι, ότι πάσχουμε από τη δεξιότητα να εκφράζουμε απερίφραστα και ανιδιοτελώς τον καλό λόγο, επιτρέψτέ μου να σας συγχαρώ για τη συστηματική προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για τα δρώμενα στη σερραϊκή κοινωνία (πολιτιστικά, αθλητικά, κοινωνικά, πολιτικά). 
Η συντήρηση ενός ιστολογίου καθημερινά είναι κοπιώδης και επίπονη δουλειά. Θα μπορούσε να οργανωθεί ενδεχομένως καλύτερα και χωρίς σειριακή παρουσίαση των ανακοινώσεων για ευκολότερη πρόσβαση και στοχευμένη ενημέρωση. Θετικά αποτιμώ και τη δυνατότητα δημοσιοποίησης σχολίων από τους αναγνώστες σας. 
Σε μια εποχή όσμωσης πολιτικών εξελίξεων με βοήθησε πολύ να διαμορφώσω εικόνα για τις πολιτικές εξελίξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη και στον νομό μας. 
Με ειλικρινή και ανεπιτήδευτη εκτίμηση