Όταν είσαι 8ος στην Γ’ Εθνική-Άποψη του Κώστα Δελή

Εννέα αγωνιστικές έχουν περάσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αν στα μισά που περάσαμε μας έλεγαν ότι αυτή η ομάδα του Πανσερραϊκού δεν θα μπορεί να κερδίζει και θα είναι στην θεση, τότε σίγουρα θα τον περνούσαμε για τρελο! Τελικά την καλή πορεία την «πλήρωσε» ο προπονητης της ομάδας Σάκης Αναστασιαδης.

Διαβαστε σε άλλο άρθρο του FONH.GR λύση συνεργασίας με Σάκη Αναστασιαδη

Αναρωτιούνται όλοι που πήγε εκείνη η φρεσκάδα της ομάδας στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Βιάστηκαν κάποιοι να πουν ότι το πείραμα με νέους παίκτες μοιάζει με εκείνο του ΠΑΟ.

Οι αποφάσεις που άργησαν να παρθούν το καλοκαίρι, στοιχίζουν αυτή την περίοδο στην ομάδα.

Η ήττα από τον Ορφέα Ξάνθης (1-0) ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα γέμισε 3 σερί ήττες (Παραλίμνιο, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφ.Ξανθης). Σύνολο όμως 5 ήττες σε αυτο το πρωταθλημα και μια απίστευτη κατηφόρα χωρίς τέλος.

Οι νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές μάγεψαν πολλούς και εμένα, γιατί να το κρύψω άλλωστε.  Ναι όμως από τότε δεν περίμενα αυτή την ελεύθερη πτώση αγωνιστικά. Να ειναι δηλαδη δύο θέσεις πάνω από ομάδες που πέφτουν και 4 βαθμους. Θεωρώ κλειδί την παρουσία του Σάκη Αναστασιαδη τωρα. Η αυτή την ομάδα που δημιούργησε, την πάει παρακάτω, η να αποχωρήσει, αν το θέλει και η διοίκηση για να αλλάξει κατι.

Δεν έχει συνηθίσει ο Πανσερραϊκός να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική και να είναι 8ος!?! Ακόμα και πριν μια 6ετια όταν συμμετείχε σε αυτή την κατηγορια ήταν 2ος πίσω από τον Αγροτικό Αστέρα, με τον ίδιο προπονητή και την άλλη σεζόν πήρε το πρωτάθλημα με αντιπάλους, Άρη, Καβάλα και Δόξα Δράμας. Μην πάω πιο πίσω σε αλλα χρονια που ήτανεπιτακτική ανάγκη να αλλάξει κατηγορία και άλλαζε…

Δευτερα σημερα..Αν με ρωτήσει για την ομάδα ο Νίκος Πολίτης τι να του πω? Πώς να πείσω τον Βασίλη Μανωλίδη πως γίνεται μια νέα αρχή? Ο γνήσιος Πανσερραϊκακιας δεν δέχεται τέτοιες ταπεινώσεις.

Διαβαστε τι λέει για το ματς στην Ξάνθη, το Panserraikos FC που εκπροσωπεί την διοικηση στο Facebook.

Τελικά σήμερα η διοίκηση αποφάσισε να την πληρώσει ο προπονητής Σάκης Αναστασιάδης, αλλά να παραμείνει στο ίδιο πόστο. Πάντως η ομάδα ειναι γεγονος πως χρειαζόταν ένα ηλεκτροσοκ.