(ΩΡΑ: 21.30) Μεγάλο προβάδισμα για «ΟΧΙ» – Τι γινόταν στην πόλη

(Δείτε την ώρα του άρθρου και διαβάστε) Σε εξέλιξη η ροή των αποτελεσμάτων για το δημοψήφισμα 2.5 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης. Όσο φτάνουμε προς το μέσο της βραδιάς έχουμε περισσότερες πληροφορίες σε πολλά μέτωπα. Μείνετε στο FONH.GR και διαβάστε όλες τις αναρτήσεις της κρίσιμης βραδιάς για την Ελλάδα.  Δείτε τις φωτογραφίες από το τι γίνεται στην πόλη τώρα. 
Πριν από λίγο, έντονη πλέον η κινητικότητα και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ παίρνουν συνέχεια αποτελέσματα, ενώ υπάρχουν και αρκετοί πολίτες έξω από την αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αρκετός κόσμος και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όσο περνάει η ώρα. Αγκαλιές μεταξύ στελεχών και πηγαδάκια για τα αποτελέσματα. Συνεχίζει να βρίσκεται πολύ λίγος κόσμος στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Πολύς κόσμος με σύμμαχο τον καλό καιρό αυτή την στιγμή στο κέντρο της πόλης και στις πλατείες, είτε για περίπατο, είτε στις καφετέριες και τα μαγαζιά εστίασης. Άφησε τις τηλεοράσεις για λίγο. 
Σχετικά λίγος κόσμος στις τράπεζες τουλάχιστον για την ώρα, δεν αποκλείεται να ενταθεί η κίνηση στην συνέχεια της βραδιάς και όλα αυτά για το 50αρικο πριν την έναρξη της κρίσιμης εβδομάδας.  Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες και αύριο. 
Σε σχέση με την Πανελλαδική επικαιρότητα τώρα, ξεπεράσαμε το 1/3 της επικράτειας στα αποτελέσματα για το δημοψήφισμα. Εκτιμήσεις πως θα ξεπεράσει το 60% το ποσοστό του «ΟΧΙ».  

Επίσης, η Ντορα Μπακογιάννη τηλεφώνησε στον Αντώνη Σαμαρά και του ζήτησε να παραιτηθεί. Του είπε μάλιστα ότι αν το ζήτημα είναι προσωπικό παραιτούμαι κι εγώ από τη διεκδίκηση της ηγεσίας. Πολύς κόσμος έχει κατέβει στο Σύνταγμα με Ελληνικές σημαίες. Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με την χώρα μας, πολλά τα μηνύματα για το αποτέλεσματα του δημοψηφίσματος.