Ο Απ. Τζιτζικώστας για τη χρονιά που πέρασε

Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2014 σχολίασαν στην TV100 o δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2014 σχολίασαν ο δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΓιάννης Μπουτάρης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε κοινή συνέντευξη τους στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στην επιτυχία τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, τασσόμενοι υπέρ μιας αυτοδιοίκησης χωρίς κομματική ταυτότητα.

Αναφορικά με την πολιτική του ταυτότητα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Δεν κρύβω την κομματική μου ταυτότητα. Όταν λέω ότι είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους, εννοώ ότι είμαι σοσιαλδημοκράτης ενσυνείδητος. Τώρα λέω ναι, μου αρέσει το Ποτάμι. Το Ποτάμι έχει μια φωνή λογικής. Το ΠΑΣΟΚ ξέχασε τι θα πει λογική. Όταν έχει σήμερα από τη μια τον πρώην αρχηγό του που θέλει να κάνει άλλο κόμμα και από την άλλη τον σημερινό που έβαλε πλάτη για να στηριχτεί η χώρα και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν.Το ΠΑΣΟΚ έχασε τη λογική του. Δεν έχασα εγώ την ιδεολογία μου. Αυτή τη στιγμή ακούω τον Θεοδωράκη. Έχει κοινή λογική, αυτό που λείπει από την Ελλάδα».

Τις πρόωρες εκλογές του Ιανουαρίου σχολίασε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας: «Λέμε εκλογές. Με τι πρόγραμμα; Όταν κάποιος ζητάει εκλογές δεν πρέπει να έχει ένα πρόγραμμα, εφαρμόσιμο, ρεαλιστικό, ολοκληρωμένο; Εγώ προσωπικά δεν έχω πεισθεί(σσ: με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ). Θεωρώ ότι η χώρα έχει πάρει έναν δρόμο πιο ασφαλή από τους δρόμους που είχε τα προηγούμενα χρόνια, με θυσίες των πολιτών και αυτές οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες», τόνισε και πρόσθεσε: «Φαντάζεστε να τιναχτούν όλα στον αέρα; Οι πολιτικές των τελευταίων ετών, αν και οδήγησαν σε δεινά των ελληνικό λαό και κατέστρεψαν πολλά νοικοκυριά, έβαλαν παράλληλα και μια τάξη στα δημοσιονομικά της χώρας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=BIItyGLBjKk

πηγη VORIA.GR