Νέος Δήμαρχος Αμφίπολης ο Στεργιος Φραστανλης-Δηλώσεις (φωτό)

Νέος Δήμαρχος Αμφίπολης ο Στεργιος Φραστανλης στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Η Αμφίπολη αλλάζει σελίδα.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Μόνο στο FONH.GR

Από το απόγευμα (19.00) που έκλεισαν οι κάλπες χθες συγκεντρώθηκαν πολλοί στο εκλογικό κέντρο του κ.Φραστανλη στο Ροδολίβος. Στις 19.40 όταν φάνηκε η διαφορά με τον Κ.Μελιτο βγήκε έξω και ξέσπασαν πανηγυρισμοί.

Αμέσως μαζί με τους συνεργάτες του πήγε στην κεντρική πλατεία του ΟΧΙ στο Ροδολίβος και χαιρέτησε εναν προς

έναν όλους τους κατοίκους, ψηφοφορους και μη. Όλοι μαζί εκλεγμένοι και μη κάθισαν στην πλατεία σε μια κεντρική καφετέρια.

Εικόνες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το FONH.GR

από τα συγχαρητήρια που δέχεται ο νέος Δήμαρχος Αμφίπολης από τους κατοίκους.

Η δήλωση του Νέου Δήμαρχου.

Ροδολίβος, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.
Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες
Φίλες και φίλοι,
θέλουμε να σας πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκόψει ο τόπος μας.
Τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσουμε στο δήμο μας ως νέα δημοτική αρχή, απαιτούν συναινέσεις, υπερβάσεις και συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συμφωνιών και με στόχο την υλοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων, παρεμβάσεων και δράσεων.
Είμαστε εκείνοι που μιλήσαμε για την ανάγκη κινητοποίησης όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. O Δήμος Αμφίπολης είναι φορέας ενός τεράστιου πολιτισμικού, ιστορικού και μορφωτικού κεφάλαιου. Είναι ένας τόπος με σπάνια ομορφιά, με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλό τους εαυτό για να ξεκινήσει μια νέα δημιουργική περίοδος.
Είχα τονίσει προεκλογικά ότι στο επίκεντρο των δράσεων μας θα βρίσκεται ο άνθρωπος, ως ο άμεσος αποδέκτης όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών που οφείλει να προσφέρει ο δήμος προς τους δημότες του. Πρόθεσή μας και απαίτησή σας είναι να υπάρξει μια ισχυρή Δημοτική Αρχή που θα αγωνίζεται με επιμονή για τον πολιτισμό της καθημερινότητας, που θα δώσει τις μάχες για ένα δήμο αποτελεσματικό και λειτουργικό.
​θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν, τα μέλη του συνδυασμού μας «Ενότητα Αμφιπολιτών» τις φίλες τους φίλους και τους εθελοντές, για τον αγώνα που έδωσαν και που κατέθεσαν την ψυχή τους για τη χθεσινή νίκη στις εκλογές. Τους θέλω δίπλα μου για να πάμε όλοι μαζί μπροστά τον τόπο που αγαπάμε.
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!

Στέργιος Φραστανλής
Δήμαρχος Δήμου Αμφίπολης

Και η δήλωση του Κώστα Μελιτου μέσω Facebook

«Οι ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ο επικεφαλής της παράταξης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΙΤΟΣ ευχαριστούμε όλους τους Αμφιπολίτες , από την Συμβολή μέχρι τα Νέα Κερδύλια για την συμμετοχή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, σε αυτό τον δύσκολο για εμάς προεκλογικό αγώνα
Συγχαίρουμε τον τελικό νικητή του δημαρχιακού θώκου, κ. Φράστανλη και την παράταξή του για την εκλογική του επιτυχία
Σεβόμαστε και τιμούμε την ετυμηγορία του λαού και ευχόμαστε η επιλογή τους να αποβεί ωφέλιμη για τον Δήμο μας
Με τιμή
Κωνσταντίνος Μελίτος»