Νέα δράση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Π.Κ.Μ.

Στις Σέρρες θα βρίσκονται το διάστημα από 21 έως 27 Ιουνίου 25 συνολικά άνεργοι, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες από τα Σκόπια στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG GREECE – STRUMNITSA SKOPJE : PARK » Networking of SME’s from creative industries in border region» . Η επιλογή των 25 συνολικά ωφελουμένων έγινε από τον Διευθυντή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2 της Π.Κ.Μ. Γιώργο Αραπάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Κέντρου Κυριάκο Ασίκογλου που βρίσκονται στα Σκόπια , σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του προγράμματος στη γειτονική χώρα.  

Στο πλαίσιο της προαναφερθείσας επίσκεψης οι ωφελούμενοι θα λάβουν σχετική εκπαίδευση στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν Σερραϊκές επιχειρήσεις, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Παράλληλα , θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την 2η Επιχειρηματική Έκθεση SEREXPO 2016 που θα βρίσκεται σε εξέλιξη εκείνες τις ημέρες.

Τόσο ο Γιώργος Αραπάκης όσο και ο Κυριάκος Ασίκογλου επισήμαναν τη σπουδαιότητα της εν λόγω συνεργασίας και τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από το Γραφείο Τύπου του  Αντιπεριφερειάρχ