ΜΠΡΑΒΟ για την 5η SEREXPO! Άποψη του Γιάννη Δελή

Τώρα που τελείωσε η 5η Serexpo μπορουμε να κάνουμε «Ταμείο«.

Ενα ΜΠΡΑΒΟ στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών που επιτελους άκουσαν όσα λέγαμε και γραφαμε. Φοβήθηκαν τον κόσμο γι’ αυτό δεν φευγανε από την αυλή της πρώην Νομαρχιας. Τους διέψευσε ο κόσμος. Με κάθε μέσο πηγαν στην Serexpo. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία !Πείτε μου ποια άλλη εκδήλωση είχε τόση επιτυχια; Ανέβασε ψηλά τον πήχη!

Μπράβο στον πρόεδρο Χρήστο Μεγκλα, αλλά και μπράβο στον Γιαννάκη και τα άλλα παιδια του ΕΒΕΣ. Δεν πρέπει να περνάνε όσοι τρέχουν περισσότερο σε δεύτερη μοίρα. Δεν ειναι δίκαιο να λένε όλοι μπράβο μόνο στον Μεγκλα. Και ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος έτρεξε και βοήθησε. Κρατάμε ότι οι Σερραίοι θέλουν συναυλίες για να βλέπουν τους καλλιτέχνες από κοντά.

Ήταν ένα τεράστιο πάρκο με πολλές εκθέσεις και δράσεις. Ήταν η πρώτη χρονιά στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη. Τα οποία λάθη έγιναν δεν θα υπάρχουν καν στις επόμενες Serexpo.

Εικόνα από ψηλά – Αερολέσχη Σερρων

Οι Σερραίοι και όχι μόνο αγκάλιασαν αυτή τη φορά τη Serexpo. Στο χέρι μας είναι να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη.

Βγάλε FONH & κέρδισε 20% έκπτωση από Mammas Pizza! Αποκλειστική προσφορά

Φάνηκε το τεράστιο πρόβλημα να παραχωρηθούν γρήγορα τα στρατόπεδα στον Δήμο Σερρών και στο Επιμελητήριο.

Ας γίνει οδηγός για το μέλλον αυτή η Serexpo. Ας δουλέψουν άνθρωποι και φορείς από αύριο για την επόμενη…

ΥΓ. Εμείς δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ γι’ αυτό και έχουμε άποψη και κάνουμε δημιουργική κριτική. Οι άλλοι που πήραν χρήμα πως να γραψουν; Γι’ αυτό και όλοι οι τίτλοι τους ήταν διθυρραμβικοι! Στήσανε απευθείας συνδέσεις με ανθρώπους που δεν είναι δημοσιογράφοι… Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε…