Μην ξεκινάμε την αποδομηση-Άποψη του Κώστα Δελή

Πολύς λογος γίνεται στον Πανσερραϊκό για την ήττα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-0 για το πρωτάθλημα. Εγώ ήμουν που τις πρώτες αγωνιστικές έγραφα για τα καλά δείγματα της ομάδας και τις νίκες που έκανε. Όλα αυτά ήταν καλά, αλλά ήρθαν 3 ήττες με Καβάλα (4-0), Κεραυνό Πέρνης (1-2) και σήμερα με το Παραλίμνιο (1-0).

Πρέπει πάντα να ξέρουμε ποιοι είμαστε φέτος και που βρισκόμαστε. Πότε έγινε αυτή η ομάδα και τι παρουσιάζει.

Εκπληκτικές, πέρα ως πέρα ρεαλιστικές οι δηλώσεις του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη, που παραδέχτηκε ότι χωρίς φάσεις δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να περιμένει μια ομάδα. Δείτε τις παρακάτω.

Πάμε και στον σκόρερ τώρα του αγωνα τον Σάκη Μουτεσιδη. Ο επιθετικός από τα Άνω Πορροια πριν 5 χρόνια ήταν στον Πανσερραϊκό και με δικό του γκολ στη Γ’ Εθνική χάριζε τη νίκη στο Κιλκίς με τον Εθνικό Αγιονερίου και ανέβαινε η ομάδα. Ξαφνικά το καλοκαίρι ο Κώστας Βασιλακάκης που ήταν τότε προπονητής δεν τον κρατά στο ρόστερ. Είχα πει ότι ήταν μεγάλο λάθος να μην δουλέψει ο Πανσερραϊκός έναν παίκτη γηγενη 20χρονων. Μετά τον αγώνα υπήρξε ένα post της διοίκησης ότι ένας πρώην παίκτης της ομάδας σκόραρε, που ο Πανσερραϊκός κάποτε τον αδίκησε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή λένε και έχουν δίκιο. Τώρα για τον πανηγυρισμό, επίσης έχει γίνει πόλης λόγος, ο ίδιος ξέρει. Δείτε κάτω και τις φάσεις μέσω του Kirkas tv.

Εν τέλει, μην φτάσουμε γρήγορα στην αποδόμηση της ομάδας, θα είναι πολύ άδικο για όλη την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Σίγουρα για τον Πανσερραϊκό είναι πολύ άσχημο να χάνει σε επίσημο ματς από το Παραλίμνιο. Είχε γευτεί αυτό το πικρό ποτήρι και από τον Εθνικό Γαζωρου (0-1- Καπιας) και ξέρει πόσο δύσκολο είναι να ξεπεραστεί.