Μέτρια & ξαναζεσταμενη «Πολιτεία των Ευχών» – Κουράστηκε ο Κ.Βερρος

Βαρετή η «Πολιτεία των Ευχών» – Ίδιο Πρόγραμμα, ίδια συνταγή, ίδιοι παρουσιαστές

Ήρθε η ώρα να σχολιάσουμε και από το δικό μας site την «Πολιτεία των Ευχών» αποφεύγοντας εντυπωσιακούς τίτλους…

Αν και η φετινή «Πολιτεία των Ευχών» μέσω του Δήμου Σερρών πολυδιαφημιστηκε ότι θα έρθει στο κέντρο της πόλης των Σερρών και θα έχει λίγο από τη λάμψη του «Δέντρου της Αγάπης«, ωστόσο ήταν πολύ μέτρια εκδήλωση τοπικού χαρακτήρα… Ελάχιστα τα καλά και αυτά πινελιά του Δημάρχου Σερρών με το Δέντρο με τα λαμπιόνια!

Ίσως το λάθος να ξεκινάει από το γεγονός ότι η ΚΕΔΗΣ δίνει το ΟΚ της διοργάνωσης και τα παρά πολλά για την εποχή χρήματα της σε ένα γραφείο οικονομολόγου…

Αντί να δοθεί σε μια εταιρεία ψυχαγωγίας που έχει αποδεδειγμένα επιτυχημένες εκδηλώσεις, η υπόθεση περιπλέκεται με τους γραφειοκρατικους όρους που βάζει η ΚΕΔΗΣ και η πιστοποίηση ISO… Εταιρεία που κατα την γνώμη μας θα έπρεπε να κοπεί από το Δ.Σ. ως εταιρεία από άλλον κλάδο, που πιστεύει ότι τα καταφέρνει να διοργανώσει την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Σερρών.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να βγάλουμε εκτός τον νυν Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη από την εξίσωση. Θα ήταν άστοχο να τον κρίνεις. Ισως του χρόνου να πάρει μετρα…

Και μην μπερδευεστε με τον στολισμό. Έχουμε γράψει πως ήταν ωραίος!!!

Το Δ.Σ. ποτέ δεν ακούει τον κόσμο αν του άρεσε ή όχι η διοργάνωση, αλλά ψηφίζει στα τυφλά το γραφείο του «ευπροσήγορου»

κ.Κωστα Βερρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημοσιογραφος κ.Γιωργος Καπετάνιος:

«Τελείωσε η «πολιτεία των ευχών» στις Σέρρες και μπορούμε να σχολιάσουμε.
Θετικό ότι άλλαξε μέρος. Και μόνο που βάζεις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης αυτομάτως δίνεις ζωή και κίνηση στην αγορά. Αν τώρα αυτό μεταφράστηκε και σε αύξηση τζίρου για τα μαγαζιά, το ξέρουν οι έμποροι.
Θετικό επίσης ότι κάποιες εκδηλώσεις έστω και υποβαθμισμένες έμειναν στη Δορυλαίου.
Όμως για να πεις ότι μια διοργάνωση πέτυχε είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Και στον τομέα της οργάνωσης και περιεχόμενου εκεί τα πράγματα δυστυχώς δεν είχαν διαφορά από άλλες χρονιές. Προχειρότητα, φτωχό θέαμα, πολλά κενά στην διοργάνωση και ορισμένες κιτς καταστάσεις.
Και βεβαίως παραμένει σε εκκρεμότητα το οικονομικό σκέλος, αναμένοντας από την δημοτική αρχή να δώσει πλήρη λογαριασμό που πήγε το κάθε ευρώ. Αν ελέγχθηκαν οι προμηθευτές για την ποσότητα και ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών, αντίστοιχη των χρημάτων που πλήρωσε ο Σερραίος λαός και τέλος γιατί τόσες πολλές απευθείας αναθέσεις.
Εν κατακλείδι έγινε ένα βήμα εμπρός, αλλά θα περιμέναμε πολύ περισσότερα από τη νέα δημοτική αρχή που δήλωνε έτοιμη για όλα.»

ΑΝΑΝΕΩΣΟΥ κ.ΒΕΡΡΟ

Δώστε ένα τέλος στον κ.Βερρο εάν κουράστηκε από το να αναλαμβάνει τέτοιες εκδηλώσεις, με το ζευγάρι τον μπουζουξή – εικονολήπτη – τραγουδιστη Θεόδωρο Μπιτζιδη και την παρουσιάστρια Φαννυ Ασπουγαλη (Μια ζωή διαφημιστρια την γνωρίζαμε και από τις πολύ καλές, πότε όμως έγινε δημοσιογράφος στην 25 έτη πείρας της)? Τους είδαμε σε παλαιότερες εκδηλωσεις, τους βλέπουμε και εκτός Συνόρων, αλλά θα τους βλέπουμε σε κάθε γιορτή, κάθε χρονο; Υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες που θα ήθελαν μια ευκαιρία.

Τρεις λαλούν & οι διοργανωτές χορεύουν…

Δεν είναι δικά μας λογια, αλλά του κόσμου που βλέπουν μια ξαναζεσταμενη συνταγή…

Το Πρόγραμμα της Πολιτείας είναι καρμπον… Το μόνο που αλλάζουν είναι η χρονιά… Στη συνέχεια προχωρούν σε απευθείας αναθέσεις…

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ή κάποιοι από την ΚΕΔΗΣ (θυμίζουμε εληξε η θητεία του Δημοσιογράφου, αλλά εδώ δεν είναι ευαίσθητο το Δ.Σ.) χωρις να κρατήσουν τα προσχήματα δημοσιεύουν συνέχεια ρεπορτάζ από το Serrespost.gr (ακόμα μια επιχείρηση ενημέρωσης και ανόρθωσης του κ.Βερρου)… Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις είναι …Βερρος!

Η κ.Χρυσανθη Παλαζη από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, βλέπουμε στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΣ 9 δημοσιεύσεις από το αντικειμενικό Serrespost και για να μην μας κατηγορήσουν για διάχυτη αγάπη και δυο από το Επιλογές.

Η ΚΕΔΗΣ διαφημίζει άρθρο του Serrespost για τα Θεοφάνεια, για τα κλικ???Μπορούν να μας δώσουν πειστικές απαντήσεις γιατί έγινε αυτό?

Εμείς (FONH.GR) ένα σωρό site έγραψαν για την μεγάλη γιορτή, γιατί δεν τα υιοθετησε η ΚΕΔΗΣ στο Facebook?

Χειριστές υπολογιστή και όχι δημοσιογραφοι που έμαθαν να γράφουν μόνο καλά λογακια για την Πολιτεία συναντάμε πολλούς στις Σέρρες σε ορισμένα προσκείμενα sites. Σε μια ημέρα βαφτίζονται δημοσιογράφοι… Κάνεις από αυτούς δεν θέλει κόντρες και κανείς ποτέ δεν θα γράψει κριτική. Η φράση νεοκοπου ρεπόρτερ «θέλω να τα έχω καλά με την Αμφίπολη» την θυμούνται ακόμα δημοσιογράφοι από την Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες ισχύει σχεδόν για όλα…

Το site λέει πως δημιουργήθηκε από την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης!!! Αλήθεια κ.Βερρο? Πόσους δημοσιογράφους απασχολείται στο site σας για να γράφουν??? Για τους λογιστές σας δεν έχουμε να γράψουμε τίποτα, είναι άριστοι. Θέλεις να κάνεις ένα δημοσιογραφικό site ανταγωνιστικό? Πάρε Δημοσιογράφους.

Πείτε μου εσείς τώρα…

Του Χρόνου εάν δούμε τους ίδιους πρωταγωνιστές να τους χειροκροτήσουμε; Περιμένουμε μέτρα και όχι λόγια…

 

 

ΥΓ. Αφαιρέσαμε το απόσπασμα από την εφημερίδα «Προοδο» που μπήκε εκ παραδρομης

Απαραίτητη διευκρίνηση
Το απόσπασμα που παρουσιάσθηκε, λανθασμένα, σε ανάρτηση της ιστοσελίδας «FONH» ως άποψη της εφημερίδας μας για την φετινή «Πολιτεία των Ευχών» αφορούσε σε άρθρο του δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Σιαμάγκα και αναφερόταν σε προηγούμενες διοργανώσεις!
Η αποσπασματική παρουσίασή του ως άποψη της εφημερίδας μας κρίνεται ατυχής και παρακαλούμε πολύ να δημοσιευθεί η θέση μας προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Για την εφημερίδα «Η Πρόοδος»
Με εκτίμηση
Βασίλειος Δ. Κομητούδης
Εκδότης-Διευθυντής