Λιγότερα λόγια, περισσότερες πράξεις – Η Θέση μας

   Μετά από μια μακρά περίοδο εντάσεων, διαφωνιών, έντονων συγκρούσεων και ολονύκτιων θρίλερ η Αριστερή Κυβέρνηση συμφώνησε τελικά με τους Ευρωπαίους. Το «μάρμαρο» για άλλη μια φορά θα το πληρώσει ο Ελληνικός λαός, μόνο που σήμερα χρήματα δεν υπάρχουν κι αυτό σπάει για μια ακόμη φορά τον κοινωνικό ιστό και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κανένας Ευρωπαίος δεν έχει περάσει όσα περάσαμε εμείς.

   Ο κόσμος ήθελε συμφωνία από το Φεβρουάριο. Αναμφισβήτητα χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Οι ευθύνες είναι μεγάλες. Ο Αλέξης Τσίπρας ρίσκαρε πολλά. Ήταν έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον άερα, παράλληλα όμως προσπαθούσε να σωθεί και πολιτικά μέσα από τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το πολιτικό τοπίο έχει αλλάξει και μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά και στην Κυβέρνηση. Ο Αλέξης Τσίπρας όσο εντυπωσιακά έπεισε αρκετούς πως θα σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και σε μια μέρα αποδείχθηκε πως θα «ματώσουμε» όλοι με ένα σκληρότερο μνημόνιο. Μας έκοψε το «οξυγόνο» με το capital control στις Τράπεζες. Μεταρρυθμίστε τη Χώρα για να μεταρρυθμίσουμε τις ζωές μας και τις επιχειρήσεις μας.

   Τώρα έρχονται δύσκολες ημέρες για όλους μας, αλλά έχουμε κατανοήσει ως κοινωνία την κατάσταση. Φάνηκε η ωριμότητα μας στις ουρές που δημιουργήθηκαν στα ΑΤΜs, αλλά δε γνωρίζει κανείς ακόμα πόσες ανάσες έχουν οι Έλληνες… Ψυχραιμία και καλή δύναμη σε όλους.