Η Κερκινιωτισσα Κατερίνα αποχώρησε επεισοδιακά από το «Bake off Greece»

Η κα Κατερίνα με καταγωγή από τις Σέρρες και την περιοχή της Κερκίνης αποχώρησε χθες από το παιχνίδι «Bake off Greece» που μεταδίδει το κανάλι του Alpha.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR δείτε το Αποκλειστικό θέμα με την θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση

Ήταν στην 12η θέση απο τους παίκτες που συμετειχαν και τελευταία, όταν της ζητήθηκε να κάνει μπουγάτσα με τυρί. Ενώ περιμέναμε να είναι στις πρώτες θέσεις αφού με την καταγωγή της σίγουρα κάτι παραπάνω θα ήξερε για τα ζυμαρια αυτά, τελικά ήρθαν τα πάνω κάτω. Όμως οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού όταν τελικά ήταν προτεινόμενη για αποχώρηση και έτσι έγινε.

Η ζύμη της στην μπουγάτσα ήταν αψητη κάτι που δεν άρεσε στους κριτές. Κάποια στιγμή η ίδια φέρεται να λέει πως, «Η ζύμη δεν χρειάζεται πολλές φορές να είναι πολύ ψημένη». Αιτία? Να αποχωρησει από το παιχνίδι.

Φεύγοντας όμως η κα Κατερινα πήρε την απόφαση να μην χαιρετίσει τους συμπαίκτες της που πλησίασαν να την αγκαλιάσουν, αφηνει αιχμές για την συμπεριφορά τους. Να αναφέρουμε πως μένει στην Θεσσαλονίκη, στους Αμπελόκηπους. Ήταν και σαν διαιτητινα στην ΕΠΣ Σερρών.

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε η ίδια φεύγοντας.

«Οχι δεν θελω αποχαιρετισμους. Να πάω να αγκαλιάσω τα άτομα που μου δίνουν πισώπλατα μαχαιρώματα?Οχι. Μετά από μισό αιώνα ζωής, ξέρω κάποια πραγματα. Δεν έχω να πω κάτι για κριτές και παραγωγή».