Φραστανλης & Μελιτος στον Β’ Γυρο

Στον Β’ Γύρο θα αναμετρηθούν οι  Στέργιος Φραστανλης και Κώστας Μέλιτος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογων στον Δήμο Αμφίπολης. Στην τρίτη θέση ο Πέτρος Πετρίδης, ακολουθεί ο Γιώργος Γάλλος. 

Ανοικτοί λογαριασμοί στον Δήμο Αμφίπολης

Από τα αποτελέσματα της Κυριακής φάνηκε το προβάδισμα που πήρε ο κ Φραστανλης έναντι του κ.Μελιτου. όλα όμως θα εξαρτηθούν στον Β’ Γύρο.

Πανηγυρισμοί και καλό κλίμα υπήρξε στο άκουσμα των πρώτων αποτελεσμάτων στο Ροδολίβος

που εδρεύει το Εκλογικό κέντρο του.

Και στην Παλαιοκώμη υπήρξε από το απόγευμα έντονη κινητικότητα και πολύς κόσμος στα εκλογικά κέντρα του κ.Μελιτου και κ.Πετριδη. Μάλιστα ο κ.Μελιτος έστειλε μια δήλωση με επιστολή στο site μας για την πρώτη Κυριακή των Εκλογών.

Διαβάστε τι έγραψε και ο Πέτρος Πετρίδης:

Αναλαμβάνω προσωπικά και εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαϊου. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ όμως, εξαγορά … συνειδήσεων σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά και συνειδήσεις τόσο … ελαστικές και τόσο … ανάλαφρες…!!! Κρίμα… και γι αυτούς που εξαγοράζουν αλλά και γι αυτούς που εξαγοράζονται…με κάθε τρόπο…σε είδος ή σε χρήμα…!!! Και είναι αυτοί που διαμαρτύρονται πρώτοι και έντονα για την επιλογή τους…!!! Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μου για τον καλό, όμορφο έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα που δώσαμε! Ευχαριστώ κι όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν, χωρίς να τους δώσουμε και χωρίς να μας ζητήσουν τίποτε άλλο, παρά μόνο μια διοίκηση, αντάξια των προσδοκιών τους και της ιστορίας του τόπου τους που υπεραγαπούν!

Πανηγυρισμοί λίγο πιο δίπλα και για τον συνδυασμό ΝΕΑ ΦΩΝΗ που είναι τοπικός.

Εικόνα από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μελιτου Παλαιοκώμη – Ώρα 01:00 χθες.